LG OLED 55E9 TV

LG OLED 55E9 TV

Availability: Trenutno ni na zalogi

Kontaktirajte nas za več informacij o dobavi

Pametni OLED televizor LG 4K Ultra HD s podporo za 5.0 Bluetooth, Dolby Vision, AirPlay 2, AI za globinsko učenje Posodobljeno 30.09.2020.

1.999,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

4K Smart OLED televizor s pametnim procesorjem LG a9 Gen 2, ki ponuja izredno podrobno obdelavo slik ter prilagojen zvok in AI ThinQ tehnologijo. Popoln odtenek črne barve in neverjetna intenzivnost ostalih barv v spektru izkažeta najmanjše možne podrobnosti, teh modelov pa ne more primerjati noben drug model televizorja. Popolnost črne in drugih barv omogoča moč 8,3 milijona posamično osvetljenih pik.

Inteligentni procesor LG a9 Gen 2 je najzmogljivejši 4K procesor, algoritem globljega učenja AI v tem procesorju pa optimizira jasnost, ostrino in svetlost, da ustvari kristalno čiste slike. Optimizacija vključuje optimalno zmanjšanje hrupa, ostrino in natančnost podrobnosti.

Tehnologija ThinQ, ki jo vsebuje ta model televizorja, izboljšuje kakovost slike in zvoka ter zagotavlja impresivno gledanje. S to tehnologijo lahko na podlagi vašega primarnega vzorca uporabe dobite priporočila za TV programe, kanale in aplikacije. Zadovoljite svojo radovednost o tem, kaj gledate: poiščite filmografijo svojega najljubšega igralca, tako da televizorja prosite, naj poišče vse TV programe, v katerih igra. Na primer, o nečem nastopu v oddaji se pozanimajte, kdo je ta človek? In informacije o glasbi lahko dobite tudi z iskanjem zvočnih posnetkov določenega programa.

Ta tehnologija vam omogoča tudi spremljanje in nadzor pametnih domačih naprav neposredno s televizorja s pomočjo preproste in intuitivne domače nadzorne plošče. Uživajte v dodatnih izboljšanih Google Assistant in glasovnih kontrolah Alexa na televizorju. Z glasovnimi pomočniki po lastni izbiri lahko nadzorujete celoten povezan dom in uživate v prilagojeni zabavi. Uživajte v svoji najljubši glasbeni in video vsebini ali celo uporabite svojo nakupovalno storitev neposredno na televizorju.

AirPlay 2 omogoča preprosto deljenje filmov (vključno z formati Dolby Vision), TV oddaj, fotografij itd. Na LG TV neposredno iz telefona iPhone, iPad ali Mac. Hkrati lahko predvajate glasbo na katerem koli LG AI TV in drugih združljivih zvočnikih AirPlay 2 - vse hkrati in sinhronizirano.

Tako imenovani. steklena zasnova televizorja bo vašemu prostoru dala dozo prefinjenosti, minimalizma in elegance in se bo popolnoma prilegala vsakemu pohištvu. Napredne tehnologije kinematografske kakovosti optimizirajo sliko in zvok ter nudijo spektakularno izkušnjo v vsaki sceni (žive slike in močan zvok, ki bo na videz lebdel okoli vas).

Predvajalniki video iger bodo doživeli posebno igralno izkušnjo z možnostjo nadgradnje z najnovejšimi funkcijami. Najnovejši standard HDMI podpira VRR (Variable Refresh Rate) kot tudi ALLM (Auto Low Latency Mode) forme, ki zagotavljajo najboljšo grafiko z minimalnimi prekinitvami pri najhitrejših hitrostih za najboljšo možno igralno izkušnjo.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Vrsta televizije: OLED
• Ločljivost zaslona: 4K Ultra HD
• Procesor: a9 Gen2
• HDR (visok dinamični razpon): 4K kino HDR (Dolby Vision, HDR10, HLG), HDR dinamično preslikavanje tonov Pro
• Ultra Luminence Pro
• Google Assistant, Alexa, Google Home, Amazon Alexa
• Inteligentno prepoznavanje glasu
• Izhodna moč: 60 W
• 5.0 Bluetooth, možnost povezave s pametnim telefonom
• 4 HDMI vhode, eARC, 3 vhoda USB
• Ethernet vhod, digitalni zvočni izhod
• Poraba energije v stanju pripravljenosti: pod 0,5 W
• Mere (brez stojala): 122,68 x 75,18 x 5,08 cm
• Teža: 16,01 kg