Marantz AV 7705 AV Procesor

Marantz AV 7705 AV Procesor

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

11.2 kanalni 4K Ultra HD AV procesor/predojačevalec Posodobljeno 04.06.2020.

Priporočena cena: Cena: 2.099,00 €

Special Price 1.349,00 €

(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Marantz AV 7705 AV Procesor je 11.2-kanalni predojačevalnik, ki vsebuje številne različne formate in komponente: IMAX Enhaced, Dolby Atmos, Auro-3D, integriran HEOS, AirPlay 2 ni Alexa glasovno upravljanje. Za brezhibno kvaliteto slike je zaslužen napreden HDMI del, ki podpira specifikacije HDR in HDCP 2.2.

Uživajte v izjemni reprodukciji kakovostnega zvoka, zahvaljujoč HDAM Marantz modulu in streamanju glasbe preko storitev TuneIN, Internet Radia, Deezer, Spotify, Tidal in vgrajene tehnologije HEOS. Dodatne možnosti upravljanja, kot je serijska povezava RS-232C, omogočajo neposredno povezavo z zunanjo opremo za avtomatizacijo. Prav tako lahko upravljate predojačevalnik s svojim glasom, z glasovno kontrolo Amazon Alexa.

Poleg vrhunskega AV-procesorja, je ta naprava izjemen analogen predojačevalnik s ploščo HDAM. Marantz HDAM tehnologija (Hyper Dynamic Amplifier Module) zagotavlja hitrost in maksimalen dinamičen razpon, da doseže optimalno kakovost zvoka z visoko ločljivimi zvočnimi formati.

Poleg dobro znanih formatov, kot sta Dolby Atmos in DTS: X ima ojačevalec tudi najnovejšo tehnologijo IMAX Enhaced, ki določa nove standarde za sliko, zvok in kakovost vsebin. Presenečeni boste nad čisto in jasno sliko, kakor tudi nad prepoznavnim in zmogljivim zvokom vrhunskih digitalnih vsebin, ki jih omogočajo te formati.

Vključuje 8 HDMI izhodov (enega na sprednji plošči za hitro povezavo), vsak izhod podpira HDCP 2.2, 4K Ultra HD video, Dolby Vision, HDR (High Dynamic Range), HLG ,… Opcija Enhanced Audio Return Channel (eARC) s posodobitvijo strojne programske opreme, prinaša najnaprednejše avdio formate preko enega HDMI priključka med napravami in združljivimi televizorji.

Integriran HEOS omogoča kombiniranje z drugimi napravami, ki podpirajo HEOS, kot so brezžični zvočniki, za ustvarjanje celotnega multiroom glasbenega sistema, ki ga nadzira HEOS aplikacija. Uživajte v glasbi s streaming storitvami, kot so Spotify, TuneIn, Internet Radio, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer in celo vaše lokalne glasbene datoteke. Zagotavlja popolno zvočno doživetje z reprodukcijo glasbe iz zvočnikov HEOS ali HEOS sprejemnikov z enostavnim nadzorom preko aplikacije HEOS.

S svojim glasom lahko streamate glasbo iz priljubljenih glasbenih storitev v to napravo. Preprosto "vprašajte" Alexo za predvajanje glasbe iz Pandore, Spotifya, Amazon Music in še več. Spreminjanje vhodov (Blu-ray, DVD, Media Player ...), nadzor glasnosti, zaustavitev glasbe ali preklop na naslednjo skladbo. Vse to lahko naredite s svojim glasom.

Če želite začeti streaming predvajanje z glasovnimi ukazi Alexa, odprite aplikacijo Alexa in izberite Skills. Dodajte HEOS Home Entertainment, da jo omogočite in pojdite na Smart Home v meniju aplikacije in izberite Devices (Naprave) ali samo recite "Alexa, poiščite moje naprave". S programom HEOS Home Entertainment in Alexo lahko glasbo streamate na to napravo ali pa tudi na vse druge naprave, ki podpirajo HEOS. Predojačevalnik podpira širok spekter različnih vrst zvočnih datotek, vključno z MP3, WAV, MPEG-4, AAC in WMA, ter formate visoke ločljivosti do 24 bitov/192 kHz. Z ekskluzivno tehnologijo Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module), ki temelji na komponentah iz Reference Series, AV 7705 vključuje številne module HDAM, ki zagotavljajo vrhunsko širokopasovno zmogljivost v diskretni konfiguraciji v primerjavi z običajnimi IC ojačevalniki.

HDAM tehnologija zagotavlja hitrost in maksimalen dinamičen razpon za optimalno kakovost zvoka z visoko ločljivimi avdio formati.

Poleg te tehnologije, ta predojačevalnik vsebuje, tudi komponento povratne informacije (Current Feedback), namesto tipične konfiguracije napetosti. Ta Marantz inovacija je predstavljena že na prvih avdiofilskih ojačevalnikih pred več kot 60 leti, kar prinaša izjemno zvestobo širokopasovnim avdio virom.

Uživajte v poslušanju vaših najljubših radijskih postaj z digitalno jasnostjo preko Radio HD opcije. Z Audyssey MultEQ XT32 lahko hitro in enostavno izmerite in konfigurirate nastavitve hišnega kina za optimalno kakovost zvoka natančno prilagojene akustike hišnega kina. S 8 merilnimi točkami, MultEQ XT32 ustvari celoten niz natančnih digitalnih filtrov, da bi dobili čim bolj natančno in naravno ravnovesje zvoka.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• 11.2 kanalni

• 8 HDMI vhodov (eden na sprednji plošči) s polno HDCP 2.2 podporo, 3 HDMI izhodi

• Dolby Vision, HLG, HDR

• Napredna video obdelava z analogno-HDMI pretvorbo

• Dolby Atmos, DTS: X, DTS: Virtual X, Auro 3D

• eARC podpora (preko posodobitve programske opreme)

• streaming glasba iz Internet Radija, Spotify Connecta, Deezerja, Tidala, Amazon Musica ,… preko Bluetootha, AirPlaya 2 ali pa preko integrirane HEOS tehnologije

• WiFi s 2.4GHz/5GHz dual band podpora

• Integrirana HEOS multiroom tehnologija

• Amazon Alexa glasovna kontrola preko HEOS Home Entertainment Skill

• DSD, FLAC, ALAC i WAV podpora

• Auddyssey MultEQ XT32