Marantz MCR-611 + Polk Signature S15

Marantz MCR-611 + Polk Signature S15

Availability: Na zalogi

Medijski CD predvajalnik iz Melody serije ponuja polno omrežno podporo in popolno udobje + bookshelf zvočnika iz Polk Signature E Serije Posodobljeno 11.10.2018.

Stara cena: 0,00 €

0,00 €

(komplet)
Polk Signature S15E Zvočnik   +231,36 €

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Ali
Opis

Podorobnosti

Marantz MCR-611

Melody Media CD predvajalnik že na prvi vtis oblikovno spominja na ostale Marantz Premium izdelke, pravo navdušenje pa začutite, ko ga vključite – v manj kot 20 sekundah indeksira vašo glasbo z USB ključa in s pravimi zvočniki (priporočilo: minimalno 60 W) ustvari jasen in čist zvok.

Predvaja lahko CD-audio, FM, DAB in Network datoteke, opremljen pa je tudi s funkcijo za streamanje glasbe z vaših naprav iz hišnega omrežja. Z digitalno povezavo ga lahko priključite na vaš televizor ali pa ga brezžično povežete z vašim računalnikom. Podpira Airplay in DLNA 1.5, upravljate pa ga lahko s pomočjo Marantzove Remote App aplikacije. Prisotna je tudi Speaker A-B funkcije, ki vam omogoča poslušanje iste glasbe v več prostorih.

Polk Signature S15E

Bookshelf zvočnik iz Polk Signature E Serijeki predstavlja sistem zvočnikov visoke ločljivosti za glasbo in domači kino. Vsi zvočniki imajo močno akustično ohišje, ki zmanjšuje neželjene vibracije in zvočno obarvanost, kot tudi ukrivljene robove, ki ponujajo sodoben videz. Zvočniki so na voljo v črni in beli barvi.

Tehnologija Dynamic Balance in Terylane visokotonec

Tehnologija Dynamic Balance zagotavlja bogat, čist zvok polnega razpona ne glede na to kar poslušate. Ta patentirana tehnologija analizira celoten elektroakustični in mehanski sistem zvočnika zaradi izboljšanja izbranega materiala in učinkovite geometrije. Ona išče in odstranjuje težave (motnje), ki zmanjšujejo zmogljivosti zvočnika.

Zvočniki imajo tudi Terylane visokotonec ukrivljene oblike, ki zmanjšuje resonanco, njihova močna keramična struktura ponuja nizke frekvence za boljšo disperzijo, ponujajoč jasen in detaljen visokofrekvenčni odziv za realistično reprodukcijo glasov in inštrumentov. Sposoben je dostaviti 40 kHz za podporo najnovejšim avdio datotekam visoke ločljivosti.

Prilagojeni srednjetonski driverji izjemno visoke učinkovitosti ponuja čist in jasen bas, boljšo linearnost, nižjo stopnjo popačenja in večjo izdržljivost.

Polk Power Port tehnologija

Ekskluzivna Polk Power Port tehnologija, natančneje Power Port dizajn je patentirani Polk dizajn, ki prenaša pretok zraka od priključkov zvočnika v vaš prostor. 

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene