Marantz NA6006 Mrežni Predvajalnik

Marantz NA6006 Mrežni Predvajalnik

Availability: Trenutno ni na zalogi

Streamajte najljubše glasbene albume, dostopajte velikem številu spletnih glasbenih servisov (Deezer, TIDAL, ...) in brezžično povežite vaše prenosne naprave s pomočjo Bluetootha, AirPlay2 ali HEOS aplikacije Posodobljeno 24.05.2022.

649,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Marantz NA6006 Mrežni Predvajalnik/Network player visoke ločljivosti, ki vključuje AirPlay2 in HEOS multiroom, ter Alexa glasovne ukaze

Novi mrežni predvajalnik visoke ločljivosti Marantz NA 6006 je zasnovan za dostop do lokalno shranjene glasbe in spletnih glasbenih sistemov. Oblikovno se ujema s CD predvajalnikom CD6006 in integriranim ojačevalcem PM6006. Opremljen je tudi s podporo za vodilne tehnologije, vključno z Applovim AirPlay2 in HEOS multiroom, kot tudi Alexa glasovnimi ukazi.

Ta predvajalnik prinaša stopnjo kakovosti, po kateri je znana celotna Marantz serija 6000, s katero so tudi osvojili veliko nagrad iz celega sveta. NA6006 omogoča tudi streamanje vaših glasbenih albumov, dostop do mrežnih vsebin, kot tudi brezžično povezovanje vaših prenosnih naprav...

Reprodukcija

Predvajalnik podpira Marantzovo digitalno avdio izkušnjo na visoki stopnji, hkrati pa odpira nove možnosti za uživanje v glasbi iz celega sveta. Lahko reproducira glasbo iz vašega hišnega omrežja (s pomočjo WiFi ali Ethernet povezave) ali iz USB medijev (do 192 kHz/24 bitov v formatih kot so FLAC, WAV in Apple Lossles kot tudi DSD 2.8/5.6MHz).

Mreža podpira povezovanje s pomočjo dual-band WiFija za optimalno delovanje, kot tudi dostop do široke ponudbe spletnih streaming ponudnikov (kot so Spotify Connect, Internet Radiji, Amazon Music, Tidal, Deezer,...)

Ob omenjenih tehnologijah podpira Marantz NA6006 tudi številne druge načine za deljenje glasbe. Bluetooth za streaming iz pametnega telefona, tablice ali računalnika, Apple AirPlay2 omogoča streaming Apple Music vsebin na več naprav hkrati, kot tudi  predvajanje vsebin iz YouTube ali Netflixa iz katere  koli iPhone, iPad ali Mac naprave. Omogoča tudi Siri glasovno upravljanje predvajanja iz Applovih pametnih naprav.

 

HEOS multiroom integrirana tehnologija 

HEOS multiroom integrirana tehnologija omogoča sprejemanje in posredovanje glasbe iz drugih naprav, ki podpirajo HEOS (brezžični aktivni zvočniki, AV sprejemniki, stereo ojačevalci, soundbarji, itn.) Za upravljanje je na voljo brezplačna HEOS aplikacija (za Android in iOS), v državah, kjer je na voljo Amazon Alexa, pa je možno govorno upravljanje s pomočjo HEOS Entertainment Skill in Amazon Echo naprav.

 

Znamenito Marantz kakovost zvoka zagotavlja HDAM tehnologija (Hyper Dynamic Amplifier Module), uporaba ESS9016 digitalno-analognega pretvornika, kot tudi edinstveni Marantz Musical Digital Filtering (MMDF) za najbolj natančne in čiste digitalne signale in najboljšo možno reprodukcijo v visoki ločljivosti.

 

Optični digitalni vhod

NA6006 je opremljen tudi z optičnim digitalnim vhodom za priklop zunanjih naprav (npr. televizorja), kot tudi z variabilnimi analognimi izhodi, s čimer je omogočen tudi neposredni priklop na močnostni ojačevalnik/končno stopnjo ali aktivne zvočnike.

Na voljo je tudi ločen izhod za slušalke z lastnim nadzorom glasnosti.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Digitalni glasbeni streamer visoke ločljivosti – odlično dopolnjuje obstoječi ojačevalec
• Dostop do skoraj neomejenih virov spletnih glasbenih vsebin - Spotify Connect, Tidal, Deezer, Internet Radiji, Amazon Music....
• AirPlay 2, Bluetooth
• Marantzov lasten HDAM sklop (za večji dinamični razpon pri manjšem popačenju)
• Diskretni ojačevalec za slušalke z nadzorom glasnosti 
• Vgrajen WiFi s 2.4 GHz / 5 GHz dual band podporo
• Vgrajena HEOS brezžična multiroom audio tehnologija
• Podpora za reprodukcijo WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC, ALAC datotek iz USB/mrežnih virov
• Optični vhod/izhod in variabilni analogni izhod
• Na voljo v črni ali srebrno-zlati barvi