Marantz NR 1609 AV sprejemnik

Marantz NR 1609 AV sprejemnik

Availability: Na zalogi

Ultra slim AV sprejemnik z online glasbenim streamingom ponuja 7.2 kanalov (z 90 W po kanalu) kot tudi surround zvok visoke ločljivosti in najnovejše HDMI specifikacije Posodobljeno 17.01.2020.

Stara cena: Cena: 729,00 €

Special Price 499,00 €

(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Ali
Opis

Podorobnosti

Z nizkim profilom, ki ne žrtvuje zmogljivosti za videz, 7.2-kanalni AV-sprejemnik Marantz NR1609 podpira izvirno zvočno sliko in najnovejše HDMI specifikacije. Uživajte v filmih s tri dimenzionalnim zvočnim zapisom preko Dolby Atmos, DTS: X in DTS Virtual: X, in glejte svoje najljubše filme in predstave v video 4K 60Hz, 4: 4: 4 Pure Color, BT.2020, HDR in Dolby Vision Uživajte v svojih najljubših glasbenih storitvah prek aplikacije Bluetooth, Apple AirPlay ali HEOS.

Nadzirajte NR1609 s svojim glasom in Amazon Alexa - prenesite HEOS Home Entertainment in vprašajte Alexo: Predvaja ali ustavi glasbo, preklopi vhodne vire za različne predvajalnike, poveča glasnost in še več.

Močan, Sedem – kanalni Diskretni Ojačevalec

 

Z visokotokovnim, diskretnim ojačevalnim delom dobite fenomelnalno zvočno reprodukcijo in podporo za najnovejše formate za filme in glasbo z enako močjo na vseh sedmih kanalih (50W na kanal: 8-ohm, 20Hz-20kHz, 0,08% THD). Slim profil, polovica višine tradicionalnega AVR-ja, hkrati pa zagotavlja dinamično kakovost zvoka, ki definira Marantz tradicijo.

 

 

 

Najsodobnejša HDMI Povezljivost

 

Vključuje 8 HDMI vhodov in ARC izhod – en vhod HDMI na sprednji plošči za hitro povezavo – vsak vhod podpira HDCP 2.2, 4K Ultra HD 60Hz video, 4: 4: 4 Pure Color, Dolby Vision, HLG, High Dynamic Range (HDR) in BT.2020 pre hod

 

Podpora za najnovešje Audio Formate

 

Doživite večdimenzionalni zvok z najnovejšimi formati prostorskega zvoka, vključno z Dolby Atmos, DTS: X in DTS Virtual: X (ustvarjanje virtualnih efektov višine pri odsotnosti višinskih kanalov).

HEOS, Bluetooth, Wi-Fi in AirPlay Kompatibilnost

 

Dvo antenski sistem omogoča kvalitetno, stabilno pretočno predvajanje najbolj priljubljenih glasbenih storitev prek aplikacije Bluetooth, AirPlay ali HEOS. Poslušajte svoje priljubljene sezname predvajanj preko Spotify, TuneIn, Deezerju in ostale.

 

HEOS Multi-room Predvajanje

Vgrajena HEOS tehnologija vam omogoča, da uživate v najljubši glasbi v kateri koli sobi vašega doma za brezžično doživetje zvoka doma. Igrajte isto pesem v vsaki sobi ali izberite drugo skladbo za vsako povezano sobo - izbira je vaša. Uživajte v glasbi preko Spotify, TuneIn, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer ali iz knjižnice lokalnih glasbenih datotek preko DlNa. Z dodatnimi HEOS napravami, kot so zvočniki, ki podpirajo HEOS, lahko predvajate vso svojo glasbo v eni ali več prostorih.

.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

7-kanalni diskretni ojačevalnik moči 50W na kanal (8-ohm, 20Hz-20kHz, 0,08% THD)

8 vhodov HDMI in izhod ARC - vključno z enim vhodom na sprednji plošči - s polno podporo HDCP 2.2

4K / 60 Hz, 4: 4: 4 barvna ločljivost, HDR in BT.2020, plus združljivost Dolby Vision in Hybrid Log-Gamma (HLG)

Podpira audio formate Dolby Atmos, DTS: X in DTS Virtual: X obdelavo

Zmožnost dekodiranja zvočnih datotek ALAC, FLAC in WAV z visoko ločljivostjo do 24-bit / 192-kHz-plus, DSD 2,8MHz in 5,6MHz posnetkov omogoča, da uživate v glasbi točno tako, kot je predvideno

Vgrajena brezžična večsobna avdio tehnologija HEOS

Glasovno kontrolo Amazon Alexa preko veščine HEOS Home Entertainment

pretakajte najbolj priljubljene glasbene storitve - kot so Spotify, TuneIn, Deezer in mnogi drugi - prek aplikacije Bluetooth, AirPlay ali HEOS

Vgrajen Phono vhod za neposredno povezavo vašega gramofona

Optimizirajte svojo sobo, system z Audyssey MultEQ, dinamičnim glasom in dinamičnim EQ za brezhibno nastavitev v okolju vašega poslušanja

Pomočnik za namestitev, napredni grafični vmesnik in oddaljena aplikacija Marantz 2016 AVR

Vgrajen Wi-Fi z dvojno podporo za 2,4 GHz / 5 GHz