Marantz NR1506 AV Sprejemnik

Marantz NR1506 AV Sprejemnik

Availability: Trenutno ni na zalogi

Novi Marantzov vstopni AV sprejemnik ima Wifi in Bluetooth, podpira pa tudi HDCP 2.2; 5 x 85W Posodobljeno 19.08.2017.

449,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Obvestilo o prihodu na zalogo
E-mail
  (Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi)
 
Opis

Podorobnosti

Kakovosten AV sprejemnik

Marantz NR1506 (PDF)

Nov vhodni AV sprejemnik NR1506 je nameščen v zelo kompaktno ohišje in ponuja zavidljivih 85 W moči na vsakem izmed 5 kanalov. Izjemna kakovost zvoka je dosežena z uporabo diskretnih vezij in vrhunskih avdio tehnologij kot so Dolby True HD in DTS-HD.

Ob reprodukciji že znane kakovosti Marantzovega zvoka, je novi sprejemnik tudi pripravljen na prihodnost s podporo HDMI 2.0a standardu in HDCP 2.2 podporo.

Močan 5-kanalni ojačevalec
Glede na to, da se za vseh 5 kanalov uporablja ločen tranzistor (tako imenovano diskretno vezje), ni nobene razlike v kakovosti zvoka izmed posameznih kanalov, kar omogoča resnično Hi-Fi surround izkušnjo. Sicer pa vseh 5 kanalov poganja z močjo 85 Wattov (5x85W).

Vrhunska povezljivost z 5+1 HDMI vhodov in multizone funkcijo

En pogled na zadnjo stran naprave vas bo prepričal, da NR1506 podpira več kot dovolj načinov za priklop različnih komponent. Ob standardnih avdio, video in zvočniških priključkih bo marsikoga razveselila prisotnost kar 5-ih HDMI izhodov zadaj in 1 spredaj, s katerim lahko enostavno priključite svoj iPhone, zunanji HDD, tablico, kamero ali konzolo. Ob enem pa sprednji izhod lahko uporabite za polnjenje svojih Apple naprav.

Z dodatnim parom zvočnikov lahko ustvarite dodatno cono (nadzor glasbe z enega ojačevalca v dveh različnih prostorih).

Airplay & Bluetooth streaming

V trenutku, ko svoj sprejemnik NR1506 priklopite na hišno omrežje s pomočjo WiFi povezave ali mrežnega Ethernet kabla, se vam bo odprlo morje glasbenih vsebin s strani internet radio postaj. Ob AirPlay streaming (Apple) funkciji pa bo vaša glasba dobila krila. V kolikor si ne lastite Apple naprav pa je možno brezžično predvajati glasbo v CD kakovosti s pomočjo Bluetooth povezave.


HD Audio streaming & Gapless playback

Marantz NR1506 lahko brezžično predvaja FLAC, ALAC in celo DSD (Super Audio CD) datoteke, vse svoje avdio datoteke pa lahko streamate, s pomočjo DLNA funkcije, s svojih prenosnih naprav na vašem omrežju. Omogoča vam tudi brezžično upravljanje s pomočjo Marantz Remote aplikacije ali daljinskega upravljalca. Pravi avdiofili pa bodo tudi cenili Gapless playback predvajanje, pri katerem lahko uživate v glasbi brez “praznih” prehodov med pesmimi.


Audyssey MultEQ room acoustic

S pomočjo moderne tehnologije lahko izboljšate kakovost zvoka vašega hišnega kino sistema, saj Audyssey MultEQ meri in izboljšuje akustične zmogljivosti vašega sistema glede na prostor, v katerem se nahaja, kar omogoča najboljše možno tonsko ravnotežje.

Smart ECO Mode

NR1506 se lahko pohvali tudi z ECO mode funkcijo, ki opazno zmanjšuje porabo električne energije, seveda brez kompromisov v kakovosti. V primeru, da sprejemnik potrebuje več moči, se samodejno prestavi na delovanje z polno močjo.

Superkompaktan dizajn

Ohišje te naprave je precej pomanjšano v primerjavi s standardno velikostjo večine AV sprejemnikov, kar pomeni, da ga boste z lahkoto umestili v vsako omaro ali stojalo za televizor.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

Wi-Fi and Bluetooth built in
Dolby TrueHD and DTS HD Master Audio
5ch discrete power amplifier, 85 W per channel
Audyssey MultEQ auto speaker setup and room calibration
Audyssey Dynamic Volume and Audyssey Dynamic EQ
Latest HDMI version with 4k 60Hz 4:4:4 resolution
5+1 HDMI in / 1 HDMI out (4k 60Hz, 3D, ARC, HDR, BT2020)
Full HDCP 2.2 support on all inputs
MP3, WAV, AAC, WMA, AIFF
HD Audio streaming: FLAC 192/24, DSD, ALAC
Gapless Playback
Spotify Connect*, Internet Radio support
Setup Assistant and Hybrid GUI
AirPlay on board
Marantz AVR Remote App for iOS and Android devices
ECO mode

Sorodni članki

Več

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene