Marantz NR1608 AV Receiver

Marantz NR1608 AV Receiver

Availability: Na zalogi

Visoko kakovosten AV sprejemnik kompaktnih dimenzij, se z lahkoto postavi v vsako sobo Posodobljeno 19.12.2018.

Priporočena cena: Cena: 749,00 €

Special Price 449,00 €

(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Ali
Opis

Podorobnosti

Vznemirljiv visoko kakovosten AV sprejemnik, ki zahteva izjemno malo prostora: to je NR1608. Visoko zmogljiv diskreten ojačevalec na vseh 7 kanalih dostavi izjemno močen in jasen zvok, zahvaljujoč Dolby Atmos in DTS:X dekoderju ustvari tudi v celoti objemajoč 3D surround zvok. S svojo nizko višino le 8 centimetrov se z lahkoto skrije v vsako sobo.

Je v celoti kompatibilen z najnovejšim HDMI in HDCP 2.2 standardi na vseh 8 HDMI vhodih. Podpira prenos vseh sodobnih video formatov – 4K 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, BT.2020, HDR in Dolby Vision – od Blu-Ray predvajalnikov, IPTV vmesnikov, igralnih konzol in streamana/prenosa 4K Ultra HD vsebin na Ultra HD TV ali projektor. V prihodnosti bo na voljo podpora za HDR vsebine in HLG (Hybrid Log Gamma) s posodobitvijo programske opreme.


Bluetooth in Airplay omogočata prenos glasbe neposredno iz prenosnih naprav, med tem ko podpora za HEOS brezžični multi-room omogoča NR1608, da postane popolni domači glasbeni sistem. Razišči in predvajaj lastno glasbeno zbirko, glasbo iz spletnih ponudnikov ali tisočih internet radio postaj, s pomočjo brezplačne HEOS aplikacije.

»Marantz 2016 AVR Remote« aplikacija je tudi na voljo brezplačno v Apple, Google in Amazon trgovini.

Močan 7 kanalni Diskretni ojačevalec z Eco načinom.
Ojačevalni del v NR1608 omogoča odličen zvok tako za glasbo, kot za kino posnetke; zahvaljujoč diskretnem in tokovno zmogljivim ojačevalcu, ki je identičen na vseh 7. kanalih. Ocenjen z 90 W na kanal, NR1608 zmore poganjati tudi nizko impedančne zvočnike, vključno z 4 Ohmskimi zvočniki. Medtem Eco način varčuje z porabo elektrike; vključuje ""on-screen Eco meter"", ki prikazuje jakost varčevanja

Zadnja HDMI povezljivost; HDR, Dolby Vision, HLG, in HDCP 2.2 kompatibilno
8 HDMI vhodov – vključno e enim na prednji strani – hrani NR1608's napredno video sekcijo, podpira zadnjo HDMI specifikacije, vključno z 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, BT.2020 in HDR pass-through podporo na vseh vhodih. Dolby Vision kompatibilnost je sedaj podprta z pass-through, HDR oddajanje formata HLG (Hybrid Log Gamma) bo vključena kasneje s programsko nadgradnjo.
HDCP 2.2 kompatibilnost na vseh HDMI vhodih, za 4K Ultra HD copy-protected vsebine, zagotavlja, da je NR1608 pripravljen za prihodnjo generacijo Blu-ray predvajalnikov, set-top boksev in 4K Ultra HD streamerjer. NR1608 pravtako podpira Audio Return Channel (ARC), kateri omogoča zvok iz Televizorja preko samo ene HDMI povezave (ni potrebe po dodatni digitalni avdio povezavi). Certificiran s strani Imaging Science Foundation, NR1608 je opremljen z polnimi video kalibracijskimi nastavitvami za uporabo s strani ISF tehnikov, skupaj z ISF Dan/Noč video nastavitvami.

Dolby Atmos & DTS:X
Začuti vsako dimenzijo z Dolby Atmosom. Dolby Atmos vas vključi v zgodbo skozi premikajoč se zvok, ki teče okoli vas z neverjetno realnostjo. Uživajte v 5.1 surround sound zvočniškim sistemom in dodatnima 2 zvočnikoma nad glavo za ultimativno izkušnjo v domačem kinu – vključno z Dolby Surround upmixerjem za podporo starih vsebin.

DTS:X™ postavi zvok tja, kjer se naravno pojavlja v prostoru, s čimer ustvari živo, več dimenzionalno izkušnjo v domu. Dodatne izboljšave v kodeku bodo še dodatno izboljšale izkušnjo v novih filmih, DTS Neural X pa dodatno izboljša tudi zvok v filmih, igrah in tudi glasbenih zbirkah.

HEOS: Perfektna rešitev za t.i. Multi-Room glasbeno pretakanje vsebin
Z vgrajeno HEOS tehnologijo NR1608 postane glavni igralec HEOS Brezžičnega multi-room sistema. Dodajte več HEOS zvočnikov in uživajte v glasbi kadarkoli in kjerkoli v okolici vašega doma, upravljajte vse to z brezplačno HEOS aplikacijo. Predvajajte enako pesem v vseh sobah, ali pa različne pesmi v vsaki sobi.
Več spletnih ponudnikov glazbe lahko predvajamo na NR1608 ali na katerikoli HEOS napravi, vključuje Spotify, TuneIn Internet radio, Sound Cloud, Tidal, Napster ali Deezer (*). Pravtako lahko delite glasbo iz vašega telefona, USB ključka ali naprav na vaši lokalni mreži.
*Ni na voljo v vseh državah, lahko zahteva naročnino na storitev.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• 7-kanalni ojačevalec, 90 W na kanal
• 4K/60 Hz full-rate pass-through, 4:4:4 color resolution, HDR in BT.2020, plus Dolby Vision kompatibilnost in Hybrid Log Gamma (HLG; s prihodnjim firmware update)
• 8 HDMI vjodov (vklj. 1 spredaj) s polno HDCP 2.2 podporo
• Analogna na HDMI pretvorba in  SD/HD na 4K Upscaling
• Dolby Atmos (do 5.1.2) in DTS:X
• Vgrajen Wi-Fi z 2.4GHz/5GHz dual band podporo
• HEOS brezžična multiroom integracija
• AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Tidal, Deezer, Network Audio Streaming
• DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC in WAV podpora
• Audyssey MultEQ, Dynamic Volume in Dynamic EQ
• Audyssey MultEQ Editor app podpora
• Setup Assistant, Advanced GUI, Marantz 2016 AVR Remote App isf video kalibracija
• Multi-room/Multi-vir(druga cona; skozi ojačevalec ali pred-izhod)
• Intelligent ECO mode z off/on/auto setting

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene