Marantz SR5013 - AV Sprejemnik

Marantz SR5013 - AV Sprejemnik

Availability: Na zalogi

7.2 kanalni Full 4K mrežni AV sprejemnik s HEOS glazbenim streamingom Posodobljeno 26.05.2019.

Stara cena: Cena: 899,00 €

Special Price 719,00 €

(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Ali
Opis

Podorobnosti

Impresivna izkušnja hišnega kina

AV sprejemnik Marantz SR5013 ponuja impresivno izkušnjo hišnega kina z visoko ločljivostjo avdio zapisov. Uživajte v prostorskem surround zvoku z avdio formati Dolby Atmos, DTS: X in DTS Virtual: X. V celoti je kompatibilen z najnovejšimi HDMI specifikacijami (vključno z 4K Video) in omogoča brezžični streaming glasbe iz vaših pametnih naprav s pomočjo Bluetooth, AirPlay 2 ali HEOS aplikacije.

Upravljanje s pomočjo Alexe

Upravljajte receiver s svojim glasom s pomočjo Amazon Alexe – prenesite HEOS Home Entertainment Skill in vprašajte Alexo, da prilagodi glasnost, preskoči na naslednjo skladbo, preklopi vhode za različne predstavnostne predvajalnike in še več - »Just Ask “Samo vprašaj«. 

Povezljivost

Marantz SR 5013 vsebuje 8 HDMI vhodov (en na sprednji strani za enostaven priklop prenosnih naprav), od katerih vsi podpirajo HDCP 2.2, 4K Ultra HD 60 Hz video, Dolby Vision, HLG, HDR (High Dynamic Range)... Streamajte glasbo iz vaših priljubljenih streaming ponudnikov kot so Apple Music, Spotify, Tidal, Amazon music ali glejte video zapise iz npr. YouTube ali Netflix iz vaše iPhone naprave, iPada, Mac računalnika ali Apple TV-ja, z zvokom v popolnosti sinhroniziranim z vašimi zvočniki.

Reprodukcija

Možnost dekodiranja audio zapisov visoke ločljivosti ALAC, FLAC in WAV datotek do 24 bitov / 192 kHz vam omogoča nemoteno uživanje v glasbi, poslušate jo lahko s pomočjo USB priključka na sprednji plošči ali iz mrežnih virov. Enostavno povežite tudi vaš gramofon s sprejemnikom in uživajte v čistem zvoku vaše zbirke vinilk.

S pomočjo napredne referenčne 32-bitne pretvorbe na vseh kanalih za najvišjo realnost in najširši dinamični razpon s najnižjo stopnjo popačenj, zagotavlja natančno usklajenost kanalov, za popolno uporabniško izkušnjo.

Optimizirajte svojo avdio izkušnjo z Audyssey MultEQ, Dynamic Volume in Dynamic EQ za enostavno postavitev v vašo okolico. Audyssey Dynamic EQ omogoča jasne dialoge tudi pri nižji glasnosti, Audyssey Dynamic Volume za izravnavo/normalizacijo glasnosti med različnimi vsebinami, npr. ob prehodu filma na reklamne vsebine.

Upravljanje 

Marantz Sprejemnik preprosto upravljajte z daljinskim upravljalnikom vašega Smart TV s funkcijo HDMI CEC, to je HDMI povezana. Preprosto nastavite »HDMI Control« na ON v sprejemniku, nato pa nastavite »Smart Menu« na ON in začnite nadzorovati SR5013 z daljinskim upravljalnikom televizorja. Domači zaslon Smart Menu vam omogoča hiter dostop do izbire načina vira in surrounda, AVR-jevega nastavitvenega menija na štirih pametnih izbirah ( bližnjicah ).

.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

7-kanalni diskretni ojačevalnik moči 100W na kanal (8-ohmov, 20Hz-20kHz)

 

8 vhodov HDMI in izhod ARC - vključno z enim vhodom na sprednji plošči - s polno podporo HDCP 2.2 in dvema HDMI izhodoma

4K / 60 Hz, 4: 4: 4 barvna ločljivost, HDR in BT.2020, plus združljivost Dolby Vision in Hybrid Log-Gamma (HLG)

Podpira audio formate Dolby Atmos, DTS: X in DTS Virtual: X obdelavo

Zmožnost dekodiranja zvočnih datotek ALAC, FLAC in WAV z visoko ločljivostjo do 24-bit / 192-kHz-plus, DSD 2,8MHz in 5,6MHz posnetkov omogoča, da uživate v glasbi točno tako, kot je predvideno

Vgrajena brezžična večsobna avdio tehnologija HEOS

Glasovno kontrolo Amazon Alexa preko veščine HEOS Home Entertainment

pretakajte najbolj priljubljene glasbene storitve - kot so Spotify, TuneIn, Deezer in mnogi drugi - prek aplikacije Bluetooth, AirPlay ali HEOS

Vgrajen Phono vhod za neposredno povezavo vašega gramofona

Optimizirajte svojo sobo, system z Audyssey MultEQ, dinamičnim glasom in dinamičnim EQ za brezhibno nastavitev v okolju vašega poslušanja

Pomočnik za namestitev, napredni grafični vmesnik in oddaljena aplikacija Marantz 2016 AVR

Vgrajen Wi-Fi z dvojno podporo za 2,4 GHz / 5 GHz

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene