Marantz SR 7011 AV Sprejemnik

Marantz SR 7011 AV Sprejemnik

Availability: Trenutno ni na zalogi

SR7011: ustvarjen za filme, čudovit za glasbo Posodobljeno 21.05.2019.

1.799,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Obvestilo o prihodu na zalogo
E-mail
  (Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi)
 
Opis

Podorobnosti

Izkusite najboljšo linijo Marantzovih AV sprejemnikov z novim SR7011. Obdajte se z neverjetnim 3D prostorskim zvokom z najbolj dovršenimi formati, vključno z Dolby Atmos, DTS:X in Auro 3D(preko plačane nadgradnje). Vsi trije kodeki so sposobni predvajati nad glavne zvočnike za čisto pravi 3D zvok. Zahvaljujoč sprejemniku, ki z 9 kanali odlično in kvalitetno ojača, saj na vsakem kanalu zagotavlja 200W najčistejše Marantzove moči in finese, ki lahko podpira polni 5.1.4 hišni kino brez potrebe po dodatnih ojačevalcih. SR7011 predstavlja visoko kvalitetno avdio komponento, ki je bila skrbno izbrana. Notranje vezje je dodatno ojačalo kvaliteto zvoka, saj delikatno upravlja s signali preko Marantzovega lastnega HDAMs (Hyper Dynamic Amplifier Module) in Current Feedback tehnologija preden so signali poslani v ojačano stopnjo, ki nato požene zvočnike.

Z vgrajeno HEOS tehnologijo je SR7011 postal del Heos družine multi-room mrežnih sistemov, ki omogočajo, da lahko najljubšo glasbo predvajate kjerkoli in kadarkoli v vašem domu. Raziskujete in brskate lahko po glasbenih knjižnicah, preko online streaminga iz glasbenega strežnika, in iz tisoče internetnih radijev in vse to le z uporabo HEOS aplikacije. Tudi tradicionalni Bluetooth in Airplay omogočata predvajanje direktno iz pametne ali druge kompatibilne naprave.

Pripravljen na prihodnost ima SR7011 napredno video enoto, ki je popolnoma kompatibilna z najnovejšim HDMI in HDCP 2.2 specifikacijami na vseh 8 HDMI priključkih. Z 4K Ultra HD 60Hz videom, 4:4:4 Pure COlor sub-samplingom, Hugh Dynamic Range (HDR), 21:9 video, 3D in BT.2020 pass-trough podpora na vseh vhodih. SR7011 je pripravljen na 4K Ultra Blu-ray predvajalnike, set-top škatlice in ostale moderne 4K Ultra HD vire. Za dodatek SR7011 lahko nadgradi standardni in visoko definicijski analogni ali digitalni video v 4K Ultra HD, kar vdihne novo življenje v najljubše vire.

Dolby Atmos, DTS:X in Auro-3D

Dolby Atmos in DTS:X prostorsko zvočni tehnologiji razpolagata z kanalno baziranega kodiranja v prid objektnemu kodiranju, kar daje zvočnemu dizajnerju sposobnost postavitve zvoka v na točno določeno lokacijo v 3 dimenzionalnem prostoru. SR7011 je sposoben 5.1 sistema z dodatnimi štirimi nadglavnimi zvočniki, za ultimativno izkušnjo hišnega kina. Zahvaljujoč 11 kanalnemu procesiranju lahko dodate dodatni dvo kanalni ojačevalec in uživate celo v 7.1.4 kanalnem Dolby Atmos ali DTS:X sistemu. Dolby Surround Upmixer in DTS Neural:x Upmixer sta tudi nameščena za simulacijo 3D zvoka standardnih formatov.

 

SR7011 je vrhunsko opremljen za nalogo domačega hišnega avdio sistema. Ethernet in WiFi povezljivost za streamanje glasbe vse do ločljivosti 192kHz/24bit in DSD 5.6MHZ. Dual band WiFi zmanjšuje motnje na obočju, kjer je prisotno veliko število WiFi naprav. Omogoča vam tudi poslušanje glasbe z računalnika ali NAS strežnika, streamanje glasbe od ponudnikov kot so Deezer, Spotify ali Tidala, ter poslušate Internet radio. Prisoten je tudi Bluetooth in Airplay za neposredno streamanje s prenosnih naprav. Ta sprejemnik je tudi prvi predstavnik nove generacije Marantzovih naprav, ki podpirajo popularno HEOS tehnologijo za multi-room ozvočenje.

HEOS vam omogoča, da vašo najljubšo glasbo poslušate brezžično v vsakem prostoru vašega doma. Glasbo lahko z ostalimi HEOS napravami, pregledujete in predvajate glasbo iz lastne zbirke, iz online streaming ponudnikov, tisočerih radio postaj ali priključenih USB naprav - vse s pomočjo zabavne, enostavne in brezplačne "HEOS" aplikacije na voljo za iOS, Android in Kindle Fire.

Aplikacijo lahko posnamete na poljubno število pametnih naprav, z vsako pa kadar koli upravljate katero koli HEOS napravo v katerem koli prostoru. V vseh prostorih lahko poslušate različno glasbo ali v nekaterih/vseh poslušate eno glasbo hkrati, popolnoma sinhronizirano za brezhibno predvajanje.

 

Ocene (3)

Ocene

AVForums.com

The Marantz SR7011 should definitely be on anyone's short list. It's a cracking AV Receiver that delivers fantastic value, with a set of features and a level of performance far in excess of its £1,499 price tag”

“The menu system is excellent and, thanks to the inclusion of an effective wizard, setup is very straightforward”

 “As part of D+M Group, Marantz have included the HEOS multiroom system, which was previously only available with Denon products and can be controlled via the HEOS app.”

“The performance with multi-channel audio was superb, bringing film soundtracks to life and immersing the listener. The front sound stage was wide, dialogue clear and effects seamlessly panned around the room, whilst bass was deep and well integrated. The result was a hugely enjoyable experience made all the better by the receiver's lovely musicality with two-channel audio. Ultimately the Marantz SR7011 is an impressive AV Receiver that does everything well and at a great price.”

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

 • Marantzov flagship AV Sprejemnik
 • 9 kanalov
 • 200W/kanal
 • 11.2 kanalno procesiranje + 13.2 kanalni pre-out
 • Current feedback HDAM Preamp
 • Podpira Dolby Atmos 7.14, DTS:X & Neural:X 11.1, Auro-3D
 • 8 HDMI vhodov in 3 HDMI izhodi
 • Podpora za 4K, HDCP 2.2, HDR in BT2020
 • Audyssey MultEQ XT room korekcija
 • WiFi (2.4 i 5GHz) in Bluetooth. 
 • Spotify Connect, AirPlay, DSD, Hi Res Audio
 • Multi-Room ozvočenje s pomočjo HEOS integracije

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene