Marantz SR6010 AV Sprejemnik

Marantz SR6010 AV Sprejemnik

Availability: Na zalogi

Sedem kanalni ojačevalec z močjo 180W; vgrajen WiFi in Bluetooth; HDAM modul; multizone; HDCP 2.2 Posodobljeno 25.09.2017.

1.299,00 €
(kom)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Ali
Opis

Podorobnosti

Model SR6010 ni več dobavljiv, oglejte si njegovega naslednjika SR6011

AV Sprejemnik s sedem kanalnim ojačevalcem

Sedem kanalni SR6010 ponuja 180W moči na kanal, reprodukcijo 24 bitne vsebine, internet radio, DLNA in AirPlay streaming, audio zone 2 (poslušate lahko 5 kanalov v eni sobi in 2 kanala z drugega vira v drugi sobi), ponuja pa še en dodaten HDMI izhod (za priklop dodatnega televizorja ali projektorja)

Ima vgrajena WiFi in Bluetooth modula, zaradi katerih je sedaj še boljši vsestranski omrežni predvajalnik. Sposoben pa je tudi predvajati visoko kakovostne DSD in AIFF avdio formate.

Vsi novi SR modeli, kot tudi njihovi predhodniki, uporabljajo vrhunske HDAM (Hyper Dynamic Amplifier) module, ki zagotavljajo njihov tipičen Marantzov topel, “analogen” zvok in ponujajo avdio kakovost brez primerjave v tem cenovnem razredu, ki pa je sedaj še dodatno izboljšana.

Nadgrajena je tudi 4K upscaling funkcija, tako da sedaj podpira tudi upscaling do celo 60 Hz v 4:4:4 ločljivosti, zahvaljujoč HDMI 2.0a tehnologiji.

V vseh modelih je tudi vgrajen ECO mode, ki aktivno varčuje z električno energijo pri nižjih ravneh glasnosti in s tem povezano nizko potrebo po moči, brez izgub na kakovosti zvoka. Ob povečani potrebi po moči pa samodejno preklaplja v polni način delovanja in zagotavlja zelo veliko moč ob vrhunski kakovosti.

Dolby Atmos

Nova surround tehnologija je namenjena kino dvoranam za ustvarjanje še natančnejših zvočnih efektov ob in nad publiko (oglejte si Dolby Atmos predstavitev). 5.1 in 7.1 avdio zapisi so postali preveč omejeni, da bi lahko natančno pričarali efekte okoli publike, uvajanje dodatnih 2, 4 ali celo 6 novih kanalov pa bi še vedno predstavljalo preveliko omejitev za sodobne filme.

Močan 7-kanalni ojačevalec – 7 x 180 W

Glede na to, da se za vseh 7 kanalov uporablja ločen tranzistor (tako imenovano diskretno vezje), ni nobene razlike v kakovosti zvoka izmed posameznih kanalov, kar omogoča resnično Hi-Fi surround izkušnjo.

Vrhunska povezljivost z 7+1 HDMI vhodov in multizone funkcijo

En pogled na zadnjo stran naprave vas bo prepričal, da SR6010 podpira več kot dovolj načinov za priklop različnih komponent. Ob standardnih avdio, video in zvočniških priključkih bo marsikoga razveselila prisotnost kar 7-ih HDMI izhodov zadaj in 1 spredaj, s katerim lahko enostavno priključite svoj iPhone, zunanji HDD, tablico, kamero ali konzolo. Ob enem pa sprednji izhod lahko uporabite za polnjenje svojih Apple naprav.

Z dodatnim parom zvočnikov lahko ustvarite dodatno cono (nadzor glasbe z enega ojačevalca v dveh različnih prostorih).

Airplay & Bluetooth streaming

V trenutku, ko svoj sprejemnik SR6010 priklopite na hišno omrežje s pomočjo WiFi povezave ali mrežnega Ethernet kabla, se vam bo odprlo morje glasbenih vsebin s strani internet radio postaj. Ob AirPlay streaming (Apple) funkciji pa bo vaša glasba dobila krila. V kolikor si ne lastite Apple naprav pa je možno brezžično predvajati glasbo v CD kakovosti s pomočjo Bluetooth povezave.

HD Audio streaming & Gapless playback

Marantz SR6010 lahko brezžično predvaja FLAC, ALAC in celo DSD (Super Audio CD) datoteke, vse svoje avdio datoteke pa lahko streamate, s pomočjo DLNA funkcije, s svojih prenosnih naprav na vašem omrežju. Omogoča vam tudi brezžično upravljanje s pomočjo Marantz Remote aplikacije ali daljinskega upravljalca. Pravi avdiofili pa bodo tudi cenili Gapless playback predvajanje, pri katerem lahko uživate v glasbi brez “praznih” prehodov med pesmimi.

Audyssey MultEQ room acoustic

S pomočjo moderne tehnologije lahko izboljšate kakovost zvoka vašega hišnega kino sistema, saj Audyssey MultEQ meri in izboljšuje akustične zmogljivosti vašega sistema glede na prostor, v katerem se nahaja, kar omogoča najboljše možno tonsko ravnotežje.

Smart ECO Mode

SR6010 se lahko pohvali tudi z ECO mode funkcijo, ki opazno zmanjšuje porabo električne energije, seveda brez kompromisov v kakovosti. V primeru, da sprejemnik potrebuje več moči, se samodejno prestavi na delovanje z polno močjo.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

Wi-Fi and Bluetooth built in
• Dolby Atmos and DTS:X (ready)
• 7ch discrete power amplifier, 185W per channel
• 13.2 ch preout with 9.2 ch processing
• Current Feedback circuitry with Marantz New HDAM
• Audyssey MultEQ XT32, LFC, Sub EQ HT, Pro ready
• Latest HDMI 2.0a with 4K 60Hz 4:4:4 resolution
• 7+1 HDMI in / 2 out (4K 60Hz, 3D, ARC, HDR, BT2020)
• Full HDCP 2.2 support on all inputs
• HDMI scaling 1080p, 4k 50/60Hz
• MP3, WAV, AAC, WMA, AIFF
• HD Audio streaming: FLAC 192/24, DSD, ALAC
• Gapless Playback
• Spotify Connect*, Internet Radio support
• Phono (MM) input
• Setup Assistant and advanced GUI
• Big trapdoor design; Aluminum front panel
• Marantz Remote App for iOS and Android devices
• ECO mod

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene