Marantz SR7010 AV Sprejemnik

Marantz SR7010 AV Sprejemnik

Availability: Trenutno ni na zalogi

200Wx9 ch; WiFi i Bluetooth; HDAM; 3 HDMI izhoda, Dolby Atmos ... Posodobljeno 18.08.2017.

1.599,00 €
(kom)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Obvestilo o prihodu na zalogo
E-mail
  (Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi)
 
Opis

Podorobnosti

Model SR7010 ni več na voljo, oglejte si njegovega naslednjika SR7011

AV Sprejemnik s sedem kanalnim ojačevalcem

Marantz SR7010 (PDF)

Dolby Atmos AV Sprejemnik

Marantz SR7010 zmore ponuditi impresivnih 200W moči na vsakega izmed 9 kanalov s podporo za 11.2 razširitev z dodatkom nove Dolby Atmos tehnologije za superioren surround zvok. 

Ob standardnih prednostih, kot so 3 HDMI izhodi, ima tudi izboljšano Audyssey kalibracijo (LFC Pro), ki bo zagotovila maksimalno natančnost pri iskanju tako imenovanih “sweet spotov”, oziroma prilagajanju vseh vaših zvočnikov za optimalno predvajanje glede na mesto sedenja.

Največja novost sta vgrajena WiFi in Bluetooth modula, zaradi katerih je še boljši v vlogi vsestranskega mrežnega predvajalnika. Ob tem pa novi Marantz sprejemniki lahko predvajajo visoko kakovostne DSD in AIFF avdio formate...

Vsi novi SR modeli, kot tudi njihovi predhodniki, uporabljajo vrhunske HDAM (Hyper Dynamic Amplifier) module, ki zagotavljajo njihov tipičen Marantzov topel, “analogen” zvok in ponujajo avdio kakovost brez primerjave v tem cenovnem razredu, ki pa je sedaj še dodatno izboljšana.

Nadgrajena je tudi 4K upscaling funkcija, tako da sedaj podpira tudi upscaling do celo 60 Hz v 4:4:4 ločljivosti, zahvaljujoč HDMI 2.0a tehnologiji.

V vseh modelih, vključno z SR7009, je tudi vgrajen ECO mode, ki aktivno varčuje z električno energijo pri nižjih ravneh glasnosti in s tem povezano nizko potrebo po moči, brez izgub na kakovosti zvoka. Ob povečani potrebi po moči pa samodejno preklaplja v polni način delovanja in zagotavlja zelo veliko moč ob vrhunski kakovosti.

Dolby Atmos

Nova surround tehnologija je namenjena kino dvoranam za ustvarjanje še natančnejših zvočnih efektov ob in nad publiko (oglejte si Dolby Atmos predstavitev). 5.1 in 7.1 avdio zapisi so postali preveč omejeni, da bi lahko natančno pričarali efekte okoli publike, uvajanje dodatnih 2, 4 ali celo 6 novih kanalov pa bi še vedno predstavljalo preveliko omejitev za sodobne filme.

Močan 9-kanalni ojačevalec – 9 x 200 W

Glede na to, da se za vseh 9 kanalov uporablja ločen tranzistor (tako imenovano diskretno vezje), ni nobene razlike v kakovosti zvoka izmed posameznih kanalov, kar omogoča resnično Hi-Fi surround izkušnjo.

Vrhunska povezljivost z 7+1 HDMI vhodov in multizone funkcijo

En pogled na zadnjo stran naprave vas bo prepričal, da SR7010 podpira več kot dovolj načinov za priklop različnih komponent. Ob standardnih avdio, video in zvočniških priključkih bo marsikoga razveselila prisotnost kar 7-ih HDMI izhodov zadaj in 1 spredaj, s katerim lahko enostavno priključite svoj iPhone, zunanji HDD, tablico, kamero ali konzolo. Ob enem pa sprednji izhod lahko uporabite za polnjenje svojih Apple naprav.

Z dodatnim parom zvočnikov lahko ustvarite dodatno cono (nadzor glasbe z enega ojačevalca v dveh različnih prostorih).

Airplay & Bluetooth streaming

V trenutku, ko svoj sprejemnik SR7010 priklopite na hišno omrežje s pomočjo WiFi povezave ali mrežnega Ethernet kabla, se vam bo odprlo morje glasbenih vsebin s strani internet radio postaj. Ob AirPlay streaming (Apple) funkciji pa bo vaša glasba dobila krila. V kolikor si ne lastite Apple naprav pa je možno brezžično predvajati glasbo v CD kakovosti s pomočjo Bluetooth povezave.

HD Audio streaming & Gapless playback

Marantz SR7010 lahko brezžično predvaja FLAC, ALAC in celo DSD (Super Audio CD) datoteke, vse svoje avdio datoteke pa lahko streamate, s pomočjo DLNA funkcije, s svojih prenosnih naprav na vašem omrežju. Omogoča vam tudi brezžično upravljanje s pomočjo Marantz Remote aplikacije ali daljinskega upravljalca. Pravi avdiofili pa bodo tudi cenili Gapless playback predvajanje, pri katerem lahko uživate v glasbi brez “praznih” prehodov med pesmimi.

Audyssey MultEQ room acoustic

S pomočjo moderne tehnologije lahko izboljšate kakovost zvoka vašega hišnega kino sistema, saj Audyssey MultEQ meri in izboljšuje akustične zmogljivosti vašega sistema glede na prostor, v katerem se nahaja, kar omogoča najboljše možno tonsko ravnotežje.

Smart ECO Mode

SR7010 se lahko pohvali tudi z ECO mode funkcijo, ki opazno zmanjšuje porabo električne energije, seveda brez kompromisov v kakovosti. V primeru, da sprejemnik potrebuje več moči, se samodejno prestavi na delovanje z polno močjo.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

 • Wi-Fi and Bluetooth built in
  • Dolby Atmos and DTS:X (ready)
  • Auro-3D upgradeable (optional paid upgrade)
  • 9ch discrete power amplifier, 200W per channel
  • 13.2 ch preout with 11.2 ch processing
  • Current Feedback circuitry with Marantz New HDAM
  • Audyssey MultEQ XT32, LFC, Sub EQ HT, Pro ready
  • Latest HDMI 2.0a with 4K 60Hz 4:4:4 resolution
  • High quality 192kHz / 32bit DAC
  • 7+1 HDMI in / 3 out (4K 60Hz, 3D, ARC, HDR, BT2020)
  • Full HDCP 2.2 support on all inputs
  • HDMI scaling 1080p, 4k 50/60Hz
  • MP3, WAV, AAC, WMA, AIFF
  • HD Audio streaming: FLAC 192/24, DSD, ALAC
  • Gapless Playback
  • Spotify Connect*, Internet Radio support
  • Phono (MM) input
  • Setup Assistant and advanced GUI
  • Big trapdoor design; Aluminum front panel
  • Marantz Remote App for iOS and Android devices
  • ECO mode

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene