Architettura Sonora - ko dizajn sreča vrhunski zvok

Architettura Sonora - ko dizajn sreča vrhunski zvok

Italijansko podjetje Achitettura Sonora je del skupine B&C Speakers, enega izmed največjih in najbolj prestižnih izdelovalcev zvočniških enot z več kot 70 let izkušenj v industriji zvoka. Architettura Sonora je edinstvena avdio znamka, ki je v kratkem času postala pionir v industriji zvoka.

Achitettura Sonora ponuja številne vrhunske avdio rešitve, ki odgovarjajo potrebam vsakega posameznika, dvigajoč vašo avdio izkušnjo na novo raven, ki enako zadovoljuje vaša čutila vida in sluha.

archittetura-sonora-02

Uspelo jim je ustvariti nekaj novega in drugačnega, popolnoma edinstvenega, ročno izdelano in razvito v Toskani, s strani veščih rok visoko izurjenih mojstrov in obrtnikov, ki prenašajo tradicijo odličnosti »Made in Italy«, po kateri je Italija svetovno znana.

Akustična izkušnja, ki izhaja iz pristopa k tehnologiji, dizajnu in materialom Architetture Sonora ustvarja priložnost za poslušanje najboljšega možnega zvoka v nevsiljivem notranjem ali zunanjem prostoru.

archittetura-sonora-03

Posebna pozornost je namenjena, pri vseh izvedbah Achitettura Sonora zvočnikov, enostavni postavitvi in zadovoljitvi tudi najbolj posebnih zahtev za notranje ali zunanje okolje. Achitettura Sonora zvočniki so okras za vsako okolje, a svoj polni potencial izražajo na odprtem, kjer se lahko prilagajajo okolici.

archittetura-sonora-04

Vsak zvočnik se lahko smatra kot edinstveni kos v umetnosti zvoka, v kombinaciji z inovativnim in ekspresivnim dizajnom. Zvočniki so izdelani iz posebnih materialov: vrhunski naravni kamen, les, keramika, različne vrste kovin… vsi ti materiali zagotavljajo maksimalno trdnost, trajnost in odlično difuzijo zvoka.

archittetura-sonora-05

Misija podjetja je »Kako dobiti najboljši možni zvok iz zvočnikov, ki zgledajo vrhunsko?«. Architettura Sonora je sestavljena iz kreativnega tima akustičnih inženirjev, arhitektov in dizajnerjev, ki delijo skupno navdušenje za dizajn prostora in okolja skozi močno izkušnjo zvoka.

Za več informacij preverite Architettura Sonora spletno stran ali poglejte Architettura Sonora katalog.

KMALU V SONUS ARTU..