Astell&Kern AK70MKII - Vrhunska Hi-Fi avdio kakovost v majhni prenosni napravi!

Astell&Kern AK70MKII - Vrhunska Hi-Fi avdio kakovost v majhni prenosni napravi!

Angleški portal What Hi-Fi?, je uvrstil Astell & Kern AK70 MKII DAP predvajalnik med najboljše prenosne glasbene predvajalnike v letu 2017., izbran je tudi za najboljšega v cenovnem razredu do 700eur. V primerjavi s prejšnjim modelom, AK70, poudarjajo da ima MKII boljši zvok, boljšo transparentnost in boljšo izdelavo.

To je prvi model iz Astell & Kern-a, opremljen z dvojnim DAC-om, s ceno pod 1000 eur. Ločitev kanalov zagotavlja manj šuma in motenj, hkrati pa povečuje realnost in izhodno moč, da bi se ustvaril večji zvočni užitek z bolj jasno sliko v kombinaciji z vašimi najljubši zvočniki.

Astell&Kern AK70MKII predvaja ločljivost digitalnih zapisov do 24bit/192kHz. Prenaša izvirni zvok z uporabo 2,5mm 4-polnega balansiranega izhoda, ki ga je A&K prvič predstavil z napravo AK240. Ta izhod ponuja močnejši avdio signal z manj motenj in šuma. Enostavna USB povezava omogoča tej napravi, da se uporablja kot digitalna naprava za shranjevanje glasbe in/ali predojačevalec za izhod digitalnega avdio signala preko USB-a.

astell_kern-ak70mkii-1

Ta naprava ponuja vrhunsko HI-FI avdio kakovost v prenosni obliki žepne velikosti, kar je nujno za poslušalce ki si želijo dobrega zvoka visoke kakovosti vedno in povsod. Njegova ergonomsko oblikovana zasnova lepo sedi v roki, kar olajša upravljanje naprave. Kakovost in moč zvoka novega A&K AK70MKII predvajalnika bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne ljubitelje glasbe.

Povežite vaš PC/MAC s pomočjo USB kabla in uporabite elektroniko AK70MKII, da dosežete boljšo kakovost zvoka. Ko se ta naprava uporablja kot USB DAC, prinese v zvok več detajlov in boljše doživetje poslušanja, kot ga je zmožen vaš računalnik samostojno predvajati, tudi ko glasbo poslušate preko vašega najljubšega streaming servisa, pa tudi podpira reprodukcijo do 24bit/96kHz, kar prinaša bolj bogat zvok z večjim zvočnim ozadjem in ločljivostjo, ki gre daleč izven meja vgrajene zvočne kartice.

astell_kern-ak70mkii-3

AK Connect, aplikacija za upravljanje s glasbo na osnovi DLNA dostopa, poveže vaš A&K AK70MKII z pametnimi napravami kot so vaš telefon ali tablet. Ta brezplačna A&K aplikacija omogoča enostaven nadzor reprodukcije, jakosti in streaminga s pomočjo WiFi-ja, ter enostaven dostop vašim glasbenim zapisom. Aplikacija je dostopna za Android in iOS.

S svojim minimalističnim dizajnom AK70MKII ponuja varno rokovanje, zahvaljujoč novim natančnim robovom.

Oglejte si Astell&Kern AK70mk2 v naši spletni trgovini.