Astell&Kern dodaja nove funkcije svojim prenosnim avdio predvajalnikom visoke ločljivosti!

Astell&Kern dodaja nove funkcije svojim prenosnim avdio predvajalnikom visoke ločljivosti!

Dodatne storitve za streaming glasbe na Astell&Kern prenosnih medijskih predvajalniki - MQA, Tidal Masters, Tidal Offline prihajajo z novimi posodobitvami firmware-a (od konca leta 2018).

Te novosti vključujejo:

Open APK storitev – nahajala se bo v izbranih predvajalnikih, vsebuje podporo za streaming glasbenih aplikacij za Android naprave. To omogoča uporabnikom, da instalirajo dodatne storitve streaminga glasbe na svoj predvajalnik z enostavnim kopiranjem in z vstavitvijo primerne APK datoteke za glasbene storitve, ki bi jih radi dodali.

Nekatere izmed aplikacij, ki bodo na voljo v začetni izdaji firmware-a: Amazon Music, Pandora, Sound Cloud, Spotify, TIDAL, TuneIn…

vijest_astel_update_2

MQA storitev – nagrajevana tehnologija zapisuje in reproducira izvirni studijski zvok v datotekah dovolj majhnih, da se lahko streamajo in prevzamejo. S pomočjo TIDAL Master integracije, uporabniki lahko takoj prenesejo na tisoče MQA zapisov na svoje media predvajalnike.

Deezer storitev – bo dodana kot vgrajena aplikacija na A&K predvajalnikih. Deezer vsebuje več kot 53 milijonov avdio zapisov dostopnih za streaming v več kot 180 držav.

vijest_astel_update_3

Tidal Offline – predvajalniki, ki podpirajo Open APK storitev lahko instalirajo uradno aplikacijo TIDAL Android, ki omogoča mrežno podporo za A&K predvajalnike. Prenesena vsebina se lahko shrani v notranji spomin predvajalnika ali zunanjo pomnilniško kartico.

Roon Ready – network predvajalniki, ki imajo vgrajeno Roon Ready tehnologijo za streaming glasbe visoke resolucije bodo prinesli najvišjo možno kakovost zvoka, tako kot kontrolo glasnosti naravnost iz Roon uporabniškega servisa.