Audio Technica ATH-CKS5TW - Brezžičnost v polnem smislu besede!

Audio Technica ATH-CKS5TW - Brezžičnost v polnem smislu besede!

Nove bluetooth slušalke Audio Technica, model Audio Technica ATH-CKS5TW, so pravi primer popolnoma brezžičnih slušalk, ki so namenjene vsem ljubiteljem glasbe, ki iščejo svobodo pred žicami in vrhunsko udobje pri poslušanju.

Novi model in-ear slušalk Audio Technica ATH-CKS5TW združuje 57-letno tradicijo zvočnega inženiringa s kompaktnostjo in elegantnim oblikovanjem, dolgo življenjsko dobo baterije, najnovejšo tehnologijo Bluetooth in že znano kakovostjo zvoka, ki je značilna za Audio Technica. Ekskluzivna zasnova slušalke Audio Technica ATH-CKS5TW je zasnovana tako, da zagotavlja večjo stabilnost in udobje z močno izolacijo hrupa za zmanjšanje hrupa. Blokira zvoke iz okolice in zagotavlja visokofrekvenčno in izboljšano zvočno zmogljivost.

audio-technica-cks5tw-4

Poleg praktičnosti pri oblikovanju in uporabi imajo te Bluetooth slušalke tudi funkcijo samodejnega vklopa / izklopa, ki samodejno vklopi vašo slušalko in se združi s pametnim telefonom ali prenosnim medijskim predvajalnikom (potem ko ga odstranite iz polnilnega polja). Kompaktne ušesne blazinice se tudi samodejno izklopijo, ko jih vrnete v ustrezno škatlo. Škatla vsebuje indikatorje stanja akumulatorja LED in se polni prek vrat Type-C USB (ki je postal standard za pametne telefone).

Zvok med telefonskimi pogovori je izboljšan tudi z uporabo tehnologije Clear Voice Capture, ki omogoča rahlo zmanjšanje hrupa v okolju, kar prinese jasnost pogovora. Audio Technica ATH-CKS5TW je idealna Bluetooth slušalka za vse z aktivnim življenjskim slogom, saj vsebujejo IPX2 vodoodporen in ščitijo pred vsakim stikom s tekočino.

audio-technica-cks5tw-2

Tehnologija Bluetooth 5.0, ki jo vsebujejo te slušalke, omogoča dolg doseg, zanesljivo povezljivost in več možnosti združevanja. Ekskluziven dizajn, ki se prilega oblikovanju ušesa in brez odvečnih kablov, 10-milimetrske zvočniške enote odražajo tehnično znanje podjetja Audio Technica ter membrano, ki oddaja bogate in natančne bas zvoke ter čist zvok v celotnem obsegu, kar zagotavlja odlično kakovost ne glede na to, kaj izberete za poslušanje.

Druga značilnost teh sodobnih slušalk je življenjska doba baterije: popolnoma napolnjena Audio Technica ATH-CKS5TW omogoča 15 ur neprekinjenega predvajanja, polnilna škatla (ki jo dobite s temi slušalkami) pa do 30 dodatnih ur, kar ima za posledico neverjetnih 45 ur uživanja v glasbi. gibanje.

Preberite test (v angleščini) teh slušalk, za več informacij pa obiščite spletno stran Audio Technica.