Audio Technica Live Sound in CKR serija slušalk že na voljo!

Audio Technica Live Sound in CKR serija slušalk že na voljo!

Z novo Audio Technica LS (Live Sound) serijo in-ear slušalk visokih zmogljivosti lahko ljubitelji "live" koncertov končno zares doživijo zvok živega dogodka. Kaj prinašajo? Vzburljiv in dinamičen zvok v gibanju.

 

Audio Technica je v sodelovanju s svetovno znanimi producenti in glasbeniki v kreativnem procesu uporabila svoje bogate izkušnje iz profesionalnega studio monitoring zvoka, vse to za najnovejše ATH-LS70iS in ATH-LS50iS slušalke.

SLUŠALKE, KI SE OBLIKOVNO PRILAGAJAJO VSAKEM UŠESU

Oba modela se ponašata z novo inovativno obliko zvočnih enot, dizajnom ki se prilagaja vsakem ušesu, učinkovito in-ear izolacijo hrupa in "live" zvokom, kot ga ponavadi povezujemo s profesionalnimi studio monitoring slušalkami.

Za ustvarjanje energije in občutkom poslušanja "live" koncerta je Audio Technica razvila live-tuned dvojni upravljavski program, ki ga sestavljata dve usklajeni enoti (driverja) znotraj vsakega ohišja. Takšna zasnova sočasno zmanjšuje popačenja membrane, zaradi česar je zvok naravnejši in uravnotežen, reprodukcija prefinjenih detajlov srednjih in visokih frekvenc je odlična, basi pa koherentni in močni.

Vrhunski model ATH-LS70iS je opremljen z 8.8mm membrano, obloženo z ogljikom in dolgo ovojnico, kar omogoča podaljšano jasnost in natančen zvok na širokem frekvenčnem področju. Tudi drugi model, ATH-LS50iS ima 8.8 mm enoti.

ODSTRANLJIVI KABLI

Za dolgotrajno življenjsko dobo in odlično ločitev levega in desnega kanala, slušalke uporabljajo nove odstranljive kable  z A2DC (Audio Designed Detachable Coaxial) konektorji, ki so tudi opremljeni z mikrofonom in tipkami za nadzor glasbnosti in sprejem klicev.

Prilagodljivi kabel je zasnovan za udobno in varno nošenje med dolgotrajnim poslušanjem glasbe. Elegantno oblikovano ohišje omogoča udobno namestitev v ušesu, med tem ko kotni vrhovi omogočajo odlično izolacijo zvoka.

ATH-LS70iS so na voljo v srebrni barvi, med tem ko je več svobode pri izbiri barve na voljo z Audio Technica ATH-LS50iS slušalkah, ki so na voljo v črni, mornarsko modri, rdeči in rumeni barvi.

 

NOVA IN OSVEŽENA CKR SERIJA SLUŠALK!

Ob LS "Live Sound" seriji slušalk je Audio Technica predstavila novo generacijo CKR in-ear slušalk. Novi modeli ATH-CKR100iS, ATH-CKR70iS  in ATH-CKR30iS, ki ponuja odlično kakovost zvoka ne glede na glasbeno zvrst, med tem ko  ATH-CKR100iS in ATH-CKR70iS slušalki ponujata vrhunski zvok za ljubitelje glasbe v visoki ločljivosti in s studijsko čistostjo zvoka.

 

DUAL PHASE DRIVERJI V ATH-CKR100iS

Naslednjik nagrajenega, flagship model ATH-CKR10, avdiofilska ATH-CKR100iS slušalka uporablja dual phase driverje, ki se po navadi nahaja v zvočnikih. Zasnovo predstavljata dva visokokakovostna 13 mm dinamična driverja, obrnjena en proti drugem, ki se hkrati gibljeta v nasprotni smeri, s čimer se zmanjšuje popačenje zvoka, izboljšan timing in podaljšani frekvenčni odziv, posledično tudi razširjen zvočni oder poln detajlov.

ATH-CKR100iS so opremljene z aluminijastim stabilizatorjem, ki varuje gibljivost membran, s čimer se zagotavlja natančna reprodukcija zvoka visoke ločljivosti, med tem ko trdno titansko ohišje preprečuje resonance, ki lahko pokvarijo zvok.

 

ZAMENLJIV KABEL PRI OBEH MODELIH

Na koncu, zamenljivi levi in desni kanal s kablom dolžine 1.2m, ki uporablja novo razvit priključek A2DC  (Audio Designed Detachable Coaxial)  in izjemno vzdržljiv notranji star-quad kabel ponujajo optimizirane zmogljivosti zvoka in izboljšano izolacijo od zunanjega hrupa.

ATH-CKR70iS ima močni zvočni enoti velikosti 11.8 mm in aluminijasto ohišje, ki preprečuje popačenja, med tem ko ATH-CKR30iS k uporablja visoko kakovostna 9.8 mm dinamični enoti, ki zagotavljata široko avdio reprodukcijo.

Vsi modeli slušalk imajo priložene tipke za upravljanje glasnosti in sprejem/prekinitev klicev.

Oglasite se v naši Sonus Art trgovini in si jih oglejte v živo!

Preverite tudi novi katalog - Audio Technica - Katalog Slušalk in dodatkov 2017 (PDF)