Audio Technica AT-LPW30TK gramofon z lesenim ohišjem za naravni zvok!

Audio Technica AT-LPW30TK gramofon z lesenim ohišjem za naravni zvok!

Novi model gramofona iz Audio Technice, AT-LPW30TK z jermenskim pogonom prinaša naravne, uravnovešene in prefinjene analogne zvoke za verodostojno avdio izvedbo, ki je daleč nad nivojem njegove cene.

Ob estetsko atraktivni končni obdelavi in profilu, ki se prilagaja okolju. Gramofon ima šasijo z leseno osnovo – les kot material je izbran zaradi svojih naravnih akustičnih in anti rezonančnih lastnosti. Visoka gostota lesa minimizira feedback, ki lahko nastane zaradi nizkih frekvenc energije. Model LPW30TK, oziroma njegova osnova je narejena od furnira tikovine.

vijest_lp30w_2

Nezaželene vibracije, ki vplivajo na performanse so dodatno zmanjšane zahvaljujoč antirezonančnem aluminijastem krožniku gramofona z gumijastim podstavkom. Ročica gramofona je tudi narejena iz aluminija. Gramofon Audio-Technica AT-LPW30TK ponuja hidraulično dušeno kontrolo dviga ročke in možnost zaklepa ter ima nastavljivo kontra utež, ki omogoča priklop več modelov gramofonskih glav in kontrolo proti zdrsu minimizirajoč popačenja in optimizirajoč ravnovesje kanalov.

vijest_lp30w_1

Gramofon je opremljen tudi z Dual Moving Magnet gramofonsko glavo iz nedolgo nazaj predstavljene serije VM95, modelom VM95C s 0,6 mm konično iglo. Atraktivna lesena osnova, eleganten dizajn in na novo dizajnirana aluminijasta ročica skupaj z odličnimi karakteristikami bodo ta model gramofona ločili iz mase ter zadovoljili kriterije tudi bolj zahtevnih poslušalcev.

Gramofon je razstavljen v našem razstavnem salonu v BTC Ljubljana, kot tudi v spletni trgovini - Audio Technica AT-LPW30TK.