Audio Technica M50xBT – vrhunski brezžični zvok povsod!

Audio Technica M50xBT – vrhunski brezžični zvok povsod!

Že od leta 2007, ko so bile predstavljene slušalke M50 in njihove naslednice M50x, so prepoznane kot ene izmed vodilnih svetovnih profesionalnih studio monitor slušalk. Priljubljene v številnih glasbenih studiih po svetu, uporabljajo jih tudi glasbeniki kot so Stormzy, Royal Blood in Faithless. O priljubljenosti teh slušalk in njihovega zvočnega podpisa najbolj govori dejstvo, da je v svetu prodano celo 1,8 milijonov kosov!

Sedaj Audio Technica predstavlja model ATH-M50xBT – Bluetooth verzijo teh kultnih slušalk. Od izvirnika M50x so »prevzele« avdio dosežke, razen brezžične možnosti povezovanja pa jih odlikuje celo 40ur delovanja na baterije, kontrola na dotik za aktivacijo Google Assistant ali pa Siri glasovnih asistentov na vašem smartphone-u, vgrajen mikrofon in enostavno upravljanje s pomočjo aplikacije Audio Tecnica Connect za Android in iOS.

m50xbt_vijest_6

Te brezžične Bluetooth slušalke ponujajo izjemno jasnost in globok, natančen bas zahvaljujoč velikim 45mm pogonskim enotam z magneti in baker/aluminij navitjem, ter Bluetooth 5.1 povezavo. Podprti so tudi avdio kodeki za brezžični streaming zvoka aptX za CD kakovost zvoka in SBC in AAC, ki ponujajo vrhunsko avdio izkušnjo v primerjavi z MP3 formatom na podobnih hitrostih.

Over-ear dizajn slušalk zagotavlja učinkovito zvočno izolacijo pri poslušanju v hrupnih območjih kot je javni prevoz ali pisarniški prostor, kakovostne blazinice za ušesa in okvir za glavo ponujajo dolgotrajno vzdržljivost in udobje za ure in ure uživanja v glasbi doma ali v gibanju. Enostavnost dizajna, moderen videz in klasična črna barva so dovršena dopolnitev avdio kakovosti teh Bluetooth slušalk.

Slušalke so že na voljo v naši trgovini - Audio Technica M50x BT