Predstavljamo najnovejše Noise Cancelling Slušalke - AUDIO-TECHNICA MSR7NC!

Predstavljamo najnovejše Noise Cancelling Slušalke - AUDIO-TECHNICA MSR7NC!

Audio Technica je lansko leto pravilno zaznala želje ljudi in celo presegla njihova pričakovanja z izjemno popularnim modelom ATH-MSR7. Zato je bilo samo vprašanje časa kdaj bodo predstavili slušalke, ki temeljijo na tej vrhunski osnovi, vendar z dodatno funkcijo, ki izpolnjuje še dodatne želje.

Že v imenu ATH-MSR7NC lahko razberemo, da gre za skoraj enak model, z enim dodatkom, funkcijo zmanjševanja okoliškega hrupa. Torej vse, kar je bilo odlično na osnovnem modelu je še vedno prisotno, odličen zvok, celo z mobilnimi napravami, najbolj kakovostni materiali, veliko usnja in kovine, celo eksotične kot je magnezij, ki se uporablja v delih za katere je potrebna velika togost in majhna teža.

ATH-MSR7NC-slušalke

Vsem Noise Cancelling slušalkam morajo aktivnem zmanjševanju zunanjega hrupa pomagati tudi s svojo obliko. ATH-MSR7 NC so pri tem enako dobre kot že poznate ATH-MSR7 - zaprte slušalke v over-ear obliki, blazinicami iz termalne pene, oblečene v usnje, ki se odlično prilagaja obliki glave, s čimer vas same po sebi uspešno izolirajo od okoljskega hrupa.

ATH-MSR7NC-slušalke ATH-MSR7NC gumb za vklop NC funkcije

Elektronski del funkcije za zmanjševanje hrupa deluje odlično, s čemer se lahko prepričate še pred vklopom glasbe. V resnici je fascinantno, kakšen učinek ima premik tega majhnega gumba na slušalki, ki enostavno izbriše zunanje šume, še posebej tiste, ki so enakomerni, kot naprimer hrup motorja ali zraka v letalu, oziroma zvok tračnic na vlaku. Kar je še najbolj pomembno, odličen zvok, ki ga je ATH-MSR7NC v celoti prenesel z osnovnega modela, ni niti najmanj spremenjen ob vključitvi NC funkcije, kar je sicer težava velikega števila NC slušalk.

Majhna baterija vgrajena v slušalke omogoča delovanje NC funkcije 30 ur, polni pa se z navadnim microUSB priključkom. Slušalkam sta priložena 2 kabla dolžine 1.2m, izmed katerih je eden opremljen z mikrofonom za enostavno opravljanje telefonskih klicev.

Slušalke so že na voljo za preizkus v Sonus Art - BTC Ljubljana!