NOVO: Audio-Technica predstavlja prenovljene avdiofilske slušalke iz serije Art Monitor!

NOVO: Audio-Technica predstavlja prenovljene avdiofilske slušalke iz serije Art Monitor!

Audio Technica ljubiteljem glasbe in avdiofilom željnim izjemno realistične reprodukcije v visoki ločljivosti prinaša novo generacijo Art Monitor slušalk. Prenovljena družina visokokakovostnih slušalk zaprtega tipa ima zvočniške enote popolnoma nove zasnove, izboljšano reprodukcijo globokih tonov, boljšo ergonomijo in zelo atraktiven videz. Tehnologija Audio Technica slušalk je zgodovinsko dokazana, med tem ko so zvočne enote ročno izdelane z veliko mero natančnosti in pozornosti.

Modeli ATH-A2000Z, ATH-A1000ZATH-A990Z in ATH-A550Z imajo sedaj velike driverje premera 53 mm, trdno membrano s karbonskim premazom, ki zmanjšuje notranje izgube v membranah na minimum, ter omogoča jasnejšo reprodukcijo in natančnejše visokotonsko področje.

ATH-A2000Z

Da bi bile še popolnejše, so vse slušalke iz serije Art Monitor opremljene z Double Air Damping System (D.A.D.S.), ki izboljšuje tonski razpon in omogoča bogatejši bas. Najboljša modela ATH-A2000Z in ATH-A1000Z uporabljata tudi magnezijeve prstane, zelo lahke in obenem izjemno trdne. Uporabljajo se za odstranjevanje neželenih vibracij, ki bi sicer poslabšale reprodukcijo. Najboljši modeli so tudi opremljeni z dvostranskimi kabli s štirimi vodniki in ločenimi vodniki za ozemljitev za vsak kanal, da bi zagotovili najvišjo kakovost zvoka. Kabli so dolgi tri metre, pri modelu ATH-A990Z je kabel ovit s tekstilom.

ATH-A1000Z

Prekrite z elegentnim zaključnim slojem, model iz samega vrha ponudbe, ATH-A2000Z, ima izjemno trdno ohišje iz čistega titana, izbranega ravno zaradi odličnih zvočnih karakteristik. Naslednji model, A1000Z, je vizualno impresiven, s svojo rdečo barvo na aluminijasti podlagi. Nekoliko bolj prefinjene, vendar še vedno atraktivne gozno zelene barve, ATH-A990Z, so ravno tako zgrajene iz aluminija. ATH-A550Z so na videz bolj klasično rockovske - v celoti mat črne.

ATH-A990Z_1

Ključno za dolge hišne seanse je veliko udobje pri daljšem nošenju slušalk. Vsi novi Art Monitor modeli so opremljeni z inovativnimi in izboljšanimi "3D Wing" nasloni. Z novo obliko je izboljšan tudi način naslanjanja slušalk na glavo, z nižjim težiščem je izboljšana tudi stabilnost slušalk na glavi. Dodatno je povečano udobje z novimi razkošnimi blazinicami iz mehkih gobic, ki so pri najboljših modelih ATH-A2000Z in ATH-A1000Z posebno sešite v 3D načinu, za še boljši zvok in globlji bas.

Robert Morgan-Males, Marketing Director Audio-Technice pravi, "Težko je verjeti, da bi lahko uspeli izboljšati predhodno Art Monitor serijo, vendar s tem kvartetom smo naredili prav to. Za ultimativno izkušnjo poslušanja glasbe smo morali biti pozorni na vsak detajl: od novih zvočnih enot, ki so natančno in ročno narejene na Japonskem, do prenove naše znane tehnologije naglavnega oprijema slušalk za vrhunsko udobje."

Serija Art Monitor se ponaša z vrhunsko zvočno kakovostjo, zato se ljubitelji glasbe lahko prepustijo natančnemu zvoku visoke ločljivosti in širokega odra, ravno kot so si ga glasbeniki zamislili.