A&ultima SP1000 - Vrhunec vseh prenosnih predvajalnikov glasbe!

A&ultima SP1000 - Vrhunec vseh prenosnih predvajalnikov glasbe!

IRIVER, matično podjetje Astell & Kern-a, je letos maja najavilo prihod nove high-end naprave z imenom A&ultima SP1000. SP1000 je prvi model v novi liniji podjetja Astell & Kern, ki bo uporabljala najnovejše tehnologije in vrhunske avdio rešitve dostopne v prenosnih napravah.

Direktor IRIVER-ja James Lee je povedal, da A&K vedno dela na tem, da zagotovi največjo in najnovejšo glasbeno izkušnjo svojim kupcem. »Z novim A&ultima SP1000 smo ustvarili zares vrhunsko prenosno avdio napravo, ki ljubiteljem glasbe ponuja najboljše možno doživetje poslušanja«.

Tako kot nižji modeli, predvaja vse high-res avdio formate (WAV, FLAC, WMA, ALAC, APE, AAC, DSF, itn), do najvišje ločljivosti 32bit/384kHz za PCM zapise in reprodukcijo DSD zapisov do 11.2 MHz.

sp1000

A&ultima SP1000 ima nov, nadgrajen DAC japonskega proizvajalca Ashai Kasei in novi, hitrejši octa – core procesor. Vse z namenom, da bi se poslušalcem ponudilo vrhunsko poslušanje zvoka. Ločeni DAC na levem in desnem kanalu ustvarjata boljšo zvočno sliko, obenem pa deluje kot vrhunski dodatek vsaki napravi. Z dodanim octa-core procesorjem je SP1000 je zmožen obdelati digitalno avdio reprodukcijo brez napak ali popačenj zvoka.

Operacijski sistem je zasnovan na platformi Android, kar pomeni da bodo uporabniki mac naprav lahko naložiti Android aplikacijo za prenos podatkov pred samo uporabo. Napredne avdio tehnologije in obdelava signala znamke A&K uporabljeni v izdelavi te naprave prinašajo več moči z minimalnim popačenjem. 5-inčni zaslon visoke ločljivosti brez robov omogoča več prostora na zaslonu za prikazovanje reprodukcije in informacije o napravi.

sp1000

Ena izmed novosti je na novo zasnovana sprednja plošča, ki je glede na prejšnji model zelo spremenjena (5-inčni zaslon, prejšnji model AK380 – 4 inča). Zaslon se kontrolira s pomočjo swipe-down tehnologije, zaradi tega je omogočen dostop wi-fi, bluetooth, zunanjemu disku in EQ. Aplikacija naprave vsebuje integrirane streaming servise kot so Tidal in Groovers. Kapaciteto ima 256 GB notranjega spomina, z dodatno režo za zunanjo SD spominsko kartico. USB tip 3.0 omogoča dvakrat hitrejši prenos podatkov kot druge A&K naprave in dvakrat hitrejše polnjenje.

Navdih za obliko te naprave temelji na dragih kamnih, ki se režejo na majhne kose in polirajo do popolnosti. Nov večnamenski kolešček ne služi več samo za nastavitev jakosti, kot na prejšnjem modelu, ampak tudi za vklop in izklop LCD zaslona, kot tudi same naprave. A&ultima SP1000 je na voljo v ohišju iz nerjavečega jekla ali bakra.

SP1000 je označen kot izdelek, ki predstavlja pravo VR napravo za vaša ušesa, ter bo v kombinaciji s high-end slušalkami kot so Audeze EL-8 in Bowers & Wilkins P9 zvok pridobil popolnoma novo dimenzijo. Za vse »lačne audiofile«, ki iščejo najboljše od prenosnih predvajalnikov, je ta naprava »must-have« v njihovi zbirki.

 

Oglejte si prenosni predvajalnik A&ultima SP1000 v naši spletni trgovini.

Cena izdelka: 3999€