Boston Acoustics - Estetika in zvok za vsak dom

Boston Acosustics zvočniki so zelo priznani v svetu ljubiteljev hifi-ja, kvalitetne izdelave in lepega videza.

Predstavljamo vam serijo A - estetsko zasnovani zvočniki, ki so narejeni za predvajanje zelo natančnega in naravnega zvoka.

Videz serije A je kombinacija tradicije in modernega dizajna, kar omogoča odlične avdio rezultate in enostavno vstavitev v kateri koli dekor hiše ali stanovanja.

Boston A25 kompaktni zvočniki

Boston Acoustics A25 so, verjeli ali ne, entry-level zvočniki, ki s svojim "bombastičnim" videzom streljajo direktno na emocije.

Boston-A25

Vsaka serija Boston Acoustics zvočnikov ima vgrajene magnetne mreže in stilsko oblikovano ohišje za popolno privlačnost. BA A25 bookshelf zvočniki se lahko uporabljajo v stereo sistemu ali večkanalnem hišnem kinu. So dovolj kompaktni za namestitev na katero koli polico, stojalo ali mizo.

Visoke tone proizvaja Kortec driver premera 1 inč (25mm) z mehko kupolo, med tem ko je za nizkotonski driver uporabljena bas / srednjetonska DCD enota lastnega razvoja s premerom 5.25” (133 mm) z lahko kompozitno membrano iz keramičnih in steklenih vlaken. Ohišje BA A25 zvočnika je lepo oblikovano, z visokim sjajem lakiranimi stranicami, bas reflex odprtino na zadnji strani in magnetnimi nosilci za mrežico. Ohišje je tudi ojačano, da bi preprečili vibracije bas enote in ohišja.

Imajo pa tudi večjega brata, ki se imenuje Boston Acoustics A26, skoraj enak, vendar nekoliko večji bookshelf zvočnik.

 

Boston Acoustics A360 samostoječi zvočnik

Bostonovi flagship floorstanding zvočniki serije A360 natančno reproducirajo kateri koli vir v katerih koli pogojih poslušanja. Lahko se uporabijo kot sprednji zvočniki hišnega kina ali kot temelj stereo sistema. A360 zvočniki zmorejo ponuditi zabavo v katerem koli prostoru. Čeprav se podjetje Boston Acoustics ukvarja s proizvodnjo različne prenosne avdio opreme, izvirajo korenine podjetja v hišnih avdio sistemih. Njihove izkušnje in znanje dokazuje ravno model Boston A360, saj gre za enega izmed najbolj priljubljenih samostoječih zvočnikov na svetu, ki zagotavljajo odlično kakovost zvoka.

boston-a360

 

Če se zanimate za predstavitev Boston Acoustics zvočnikov, nam pišite na e-mail, ali pa nas pokličite da se zmenimo za termin.