Bowers & Wilkins DB Serija: Najmočnejši subwoofer zvočniki do danes!

Bowers & Wilkins DB Serija: Najmočnejši subwoofer zvočniki do danes!

Bowers & Wilkins subwooferji slovijo kot izjemno muzikalične naprave, ki se odlično vklopijo k različnim zvočnikom in jim dodajo zvočno dimenzijo in težo, ki jih sami ne morejo ustvariti. Ne glede na to, ali gre za majhen zvočnik kot je Bowers & Wilkins 685 S2, CM1 ali zvočnik nekega drugega proizvajalca, B&W subwoofer ASW610 ali 610XP je priljubljena in res kakovostna izbira za stereo glasbo ali domači kino.

Ob dodatni izboljšavi muzikaličnosti so v Bowers & Wilkinsu želeli novi DB seriji dodati tudi ugled vrhunske moči, ki je obvezna lastnost najboljših sistemov za hišno kino. Novi DB1D je najmočnejši aktivni subwoofer, ki ga je B&W kadarkoli ustvaril. Njegov ojačevalec z 2000 W zagotavlja veliko rezerve za avtoritativen, globok in poln zvok. Z 1000W ojačevalcem se modela DB2D in DB3D približata velikemu bratu, vendar v kompaktni obliki.

Kot nasledniki modela DB1, vsak model vključuje napredno digitalno tehnologijo, kot tudi številne inovacije iz serije 800 Diamond D3. Vsa tri subwooferja imata ogromno moči, Aerofoil zvočniške enote, popolnoma nove predojačevalne sklope z dinamičnim ekvalizatorjem in enostavno, ter hkrati zelo učinkovito, kalibracijo v različnih pogojih.

Intuitivna aplikacija za upravljanje funkcij subwooferja omogoča enostavno nastavljanje in uporabo, ne glede na funkcijo - kot del hišnega kina, pametne hiše ali kot dodatek klasičnem stereo sistemu. 02_subwoofers_db1d_tech_4

Aplikacija ponuja nasvete o postavitvi subwooferja, nastavljanju in reševanju težav, ob enem pa tudi nadzira glasnost in omogoča shranjevanje uporabniških nastavitev. Funkcija "Room EQ" ponuja optimizacijo lastnosti subwooferja v vašem prostoru s pomočjo mikrofona vašega pametnega telefona. Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Aerofoil zvočniške membrane so bile prvič predstavljene v novi flagship B&W seriji 800 D3. Izjemno lahke, ob enem pa neverjetno trdne in toge. Veliko bolje se upirajo zvijanju in deformaciji od ostalih vrst membran, bas pa je izjemno nadzorovan in natančen. Model DB3D ima enake enote kot 802D3, model DB2D pa si enote izposodi iz največjega zvočnika 800 D3. Za največji DB1D so morali razviti popolnoma nove enote za njegovo ogromno moč in premer 30 cm.

02_subwoofers_db1d_tech_1

V vseh modelih sta vgrajeni dve enoti, postavljeni na nasprotno si stran v balansirani konfiguraciji, kar v veliki meri zmanjšuje vibracije ohišja. Končni rezultat je odličen, globok, močen in hiter bas brez obarvanj.

bowers-wilkins-subwofer

Zaključni sloji ohišja so zelo elegantni, kot že obstoječi v seriji 800 D3 - glossy črna, mat bela ali rosenut.

B&W subwooferji bodo kmalu na voljo v naših trgovinah! O prihodu vas lahko obvestimo, kontaktirajte nas na email naslov info@sonusart.si.