Britanska avdio znamka Bowers & Wilkins je postala partner franšize filmov o Jamesu Bondu, s čimer je zaznamovala naslednje poglavje v svojem dolgoletnem odnosu z glasbo iz filmov o Bondu. Dve ikonični britanski znamki skupaj praznujeta celovit prispevek glasbe k zgodbi 007.

The Sound of Cinema

Vsaka svetovno znana kinematografska izdaja, ki si jo omislite, ima svojo edinstveno in prepoznavno glasbo, ki še dolgo ostane v spominu tudi po koncu filma. Pa vendar je v vsej zgodovini filma zelo malo boljših primerov od nepozabne glasbe, ki je v zadnjih šestih desetletjih lansirala filme o Jamesu Bondu. Glasba je neločljivo povezana z 007, od značilne teme Montyja Normana do vseh ikoničnih tematskih pesmi.

bowers & Wilkins, px8 007 edition

Bowers & Wilkins, Abbey Road Studio in The Music of Bond

Odnos družbe Bowers & Wilkins s filmsko franšizo o Jamesu Bondu je prepleten z njegovim 40-letnim sodelovanjem s studiom Abbey Road Studios, kjer so njegove vrhunske zvočnike iz serije 800 uporabljali za spremljanje snemanja neštetih filmskih glasbenih zapisov, vključno s filmom Skyfall (2012). in Spectre (2015). Pred kratkim, ob praznovanju 60. obletnice filmske franšize o Jamesu Bondu, so inženirji Abbey Road uporabili zvočnike Bowers & Wilkins, da so pomagali ustvariti Bond 25, album, ki vsebuje vseh 25 ikoničnih skladb Bonda s povsem novimi aranžmaji, ki jih je posnel Kraljevi filharmonični orkester v Abbeyju. Road Studio One.

bowers & wilkins px8 007 edition

Predstavljamo Px8 007 Edition

Za praznovanje novega partnerstva in 60. obletnice premiere dr. No, Bowers & Wilkins sta ustvarila prilagojeno različico svojih brezžičnih slušalk Px8, Px8 007 Edition v polnočno modri barvi, ki ga je navdihnila večerna jakna, ki jo je Bond nosil v svojem prvem nastopu na platnu.

Elegantne in brezčasne kot sam James Bond, te brezžične slušalke omejene izdaje reproducirajo visoko zmogljiv zvok, ki je sinonim za Bowers & Wilkins, v kombinaciji s podrobnostmi, ki ponujajo subtilen naklon slogu 007.

bowers & wilkins px8 007 edition

Giles Pocock, podpredsednik trženja blagovnih znamk pri Bowers & Wilkins, je komentiral: »Neizmerno smo ponosni na naše dolgoletno sodelovanje s franšizo o Jamesu Bondu. Naše novo partnerstvo nam daje odlično priložnost, da poudarimo tesen odnos, ki smo ga imeli z ikonično glasbo 007 v preteklih letih. Skupaj bomo še naprej slavili instrumentalno vlogo, ki jo ima glasba v tem globalnem kulturnem fenomenu.«

*Logotip 007, logotip 60. obletnice in povezane oznake Jamesa Bonda © 1962-2022 Danjaq, LLC in Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.
*Logotip 007, logotip 60. obletnice in povezane blagovne znamke Jamesa Bonda so blagovne znamke Danjaq, LLC. Vse pravice pridržane.

Bowers & Wilkins