BOWERS & WILKINS PREDSTAVIL ZEPPELIN WIRELESS V BELI BARVI!

BOWERS & WILKINS PREDSTAVIL ZEPPELIN WIRELESS V BELI BARVI!

Zeppelin Wireless, zdaj tudi v belem. Enaka presenetljiva kakovost zvoka. Moderna nova barva.

Lani oktobra britansko avdio znamka Bowers & Wilkins, je predstavila odlično sprejeti brezžični zvočnik Zeppelin Wireless. Z zamikom manjšim od enega leta, je tu model v beli barvi, ki predstavlja svetlo različico originalne črne izvedbe. Pri B&W izjavljajo da so naredili belo različico, zato da bi zadovoljili ljubitelje bolj neutralnih barv.

Ob osvežitvi videza, B&W ima popolnoma enak izjemen zvok, zaradi česa je to ime postalo svetovno znano. Njegova trenutno prepoznavna silhueta je vstop v obliko, čigav vsak element je v funkciji avdio kvalitete ki se opisuje samo v presežkih.

TEHNOLOGIJA

Tako kot pri črnem bratu, beli model je opremljen s petimi novimi zvočniškimi enotami, med katerimi sta dve najbolj znani visokotonski Double Dome, enaki kot v nagrajevani B&W CM seriji hišnih hifi zvočnikov, dokler srednjetonski imata FST tehnologijo. To je tehnologija ki se uporablja v vrhunski seriji 800, zato ima velik vpliv pri jasnosti i živahnosti vokalov in inštrumentov pri predvajanju.

SUBWOOFER

Nova basovska enota premera 16cm z dolgim navitjem omogoča ne samo globok bas, ampak tudi spoštljivo glasno in čisto reprodukcijo globokih tonov. Ojačano ohišje je tudi na novo konstruirano da bi se zmanjšale vibracije in s tem ustvarila trdna platforma za optimalno delo vseh zvočniških enot. Sprednja plošča je 50% bolj debela kot pri prejšnjem modelu, a posebej konstruirana rebra iz steklenih vlaken utrjujeo ohišje na pomembnih mestih. Rezultat je zelo naraven zvok iz odličnih zvočniških enot.

UPRAVLJANJE

Zaradi dvakrat močnejšega DSP (digitalno procesiranje zvoka) kot pri prejšnji različici, Zeppelin ima bolj detajlen in sofisticiran zvok, slišno doživetje je zares impresivno, v klasi zase... Ves napredek pri kakovosti zvoka je v sodelovanju s tremi možnostmi povezovanja - AirPlay, Bluetooth aptX in Spotify Connect, kar pomeni da je zvok brez napak oddaljen od vas samo nekaj dotikov...

Nova različica B&W Control App je šla ven pri predstavitvi črnega modela, a dostopna je za iOS, Mac in PC. Ona upravljanje s funkcijami poslušanja in regulacije glasnosti naredi enostavnim, s tem pa tudi uživanje v glasbi bolj sproščeno in popolno.

Koristna kolikor tudi lepa, nevtralna bela barva in neprekinjene linije vabijo na uživanje že samo ob pogledu nanj, kar ga naredi se samo najboljšim, ampak tudi najlepšim brezžičnim zvočnikom sedanjega časa.

Zeppellin Wireless bo z lahkoto napolnil sobo z zvokom, velikost tega zvoka se pa zdi neverjetna upoštevajoč njegove elegantne dimenzije. Kot celotna rešitev v eni škatli, beli Zeppelin Wireless presega pričakovanja pri zvoku in videzu.

DOBAVLJIVOST

Beli Zeppelin Wireless bo dostopen za nakup konec julija, po ceni 699 eur, tako kot črni model.