Bowers & Wilkins predstavlja novo serijo 700 - S3

Bowers & Wilkins predstavlja novo serijo 700 - S3

Nova linija osmih zvočnikov - samostoječih, bookshelf in sredinskih zvočnikov zagotavlja najboljšo zmogljivost in najelegantnejši obseg v razredu.

Novo serijo Bowers & Wilkins 700 poganja veliko enakih tehnologij, ki jih najdemo v vodilni ponudbi blagovne znamke, seriji 800 Diamond, ki ji zaupajo številni svetovno najbolj znani snemalni studii. Serija 700 S3 zagotavlja studijski zvok z elegantnimi, visoko zmogljivimi modeli, ki ustrezajo vsakemu dekorju in željam.

BW-702-S3-with-HTM71-S3-and-DB4S

Nadaljuje politiko Bowers & Wilkins pri uporabi konceptov in tehnologij iz svoje vodilne serije. V izčrpnem triletnem razvojnem programu je bil preoblikovan skoraj vsak element nove serije, od oblikovanja ohišja, konstrukcije in zaključka do ključnih akustičnih in mehanskih izboljšav.

Čudovit dizajn, odlični detajli

Serija 700 S3 je še naprej najobsežnejša ponudba Bowers & Wilkins, ki vključuje osem modelov, vključno s tremi prostostoječimi zvočniki, tremi zvočniki za knjižne police in dvema centralnima zvočnikoma za domači kino.

Prvič za serijo 700 ima nova serija tanjše ohišje z ukrivljeno sprednjo pregrado in pogonskimi enotami, nameščenimi v zunanjih 'strokih', ki tvorijo neposredno vizualno in tehnično povezavo z linijo serije Diamond 800. Ta spremenjena oblika dramatično zmanjša vpliv pregrade zvočnika na kakovost zvoka z zmanjšanjem učinka 'uklona ohišja', posledično pa je novi razpon boljši kot kdaj koli prej pri akustičnem 'izginotju', tako da se lahko osredotočite le na glasbo.

BW-707-S3-Beauty-Finishes

Nove oblike omaric niso le tanjše kot prej – na voljo so tudi v povsem novi barvi Mocha, čudovitem, visokozrnatem lesu, ki odlično dopolnjuje spremenjena razmerja in vrhunske podrobnosti nove omarice serije 700. Mocha se pridružuje Gloss Black in satinirano bela končna obdelava, ki je bila prej ponujena v treh čudovitih paletah končne obdelave za večino trgov po vsem svetu: na voljo bo tudi četrta, Rosenut končna obdelava, vendar izključno na azijsko-pacifiških trgih.

BW-702-S3-and-705-S3-with-HTM71-S3-Mocha

Nadgrajeni pogoni, nove akustične oblike

Kot pomemben korak naprej pri akustični zmogljivosti Bowers & Wilkins zdaj ponuja svojo legendarno tehnologijo Solid Body Tweeter-on-Top v štirih modelih v novi seriji 700, kar predstavlja polovico celotne ponudbe. Sedaj imajo prostostoječi zvočniki 702 S3 in 703 S3, regalni zvočnik 705 S3 in osrednji zvočnik HTM71 S3 visokotonec na vrhu. To pomeni, da imajo stranke prvič v liniji serije 700 možnost izdelave celotnega sistema za domači kino serije 700, ki vključuje visokotonec na vrhu.

BW-703-S3-with-705-S3-and-HTM71-S3-Black-Gloss

Sama oblika visokotonca na vrhu je bila v novi seriji temeljito preoblikovana. Novo ohišje visokotonca serije 700, izdelano kot vedno iz enega samega trdnega bloka aluminija, je bilo na vrhu znatno podaljšano, kar zmanjšuje popačenje in zagotavlja še čistejšo predstavitev. Ta daljša oblika je dodatno izboljšana z uvedbo izboljšane dvotočkovne ločitve, ki bolje izolira sklop ohišja zvočnikov, kar zagotavlja svobodnejšo in bolj odprto zvočno kuliso.

BW-703-S3-Mocha

Poleg teh mehanskih izboljšav membrana Tweeter-on-Top ohranja visokotonec Bowers & Wilkins Carbon Dome s svojo prvo rezalno zmogljivostjo 47 kHz, z izboljšanimi zvočnimi tuljavami z ventilacijo in novimi, nadgrajenimi magneti. Celo modeli z visokotonskimi zvočniki, nameščenimi na pregrado – 707 S3, 706 S3, 704 S3 in HTM72 S3 – imajo koristi od vseh teh sprememb z občutno podaljšanim sistemom polnjenja cevi, ki tako kot zgornji visokotonec zmanjša popačenje in zagotavlja čistejši zvok. .

Biomimetična suspenzija

Pri vseh tristeznih zvočnikih v novi seriji je Bowers & Wilkins predstavil svoje revolucionarno biomimetično vzmetenje – prvič predstavljeno lani v novi seriji 800 Diamond. Nadomešča običajno tkanino, ki jo najdemo v vzmetenju skoraj vseh zvočnikov, izdelanih v zadnjih desetletjih, Biomimetic Suspension dramatično zmanjša neželen hrup iz izhoda, ko deluje srednjetonska membrana. Uporablja se z vsemi drugimi tehnologijami diafragme srednjega tona Bowers & Wilkins – vključno z ločevanjem celotnega sklopa srednjega tona, aluminijastim ohišjem gonilnika z uglašenimi masnimi blažilniki za zmanjšano resonanco, vzmetenjem FST™ brez prostora in seveda slavnim materialom membrane Continuum™ – rezultat je preprosto osupljiva srednjetonska prosojnost. Modeli s pogonom na srednje/nizke tone – 707 S3, 706 S3, 705 S3 in HTM72 S3 – so bili prav tako nadgrajeni z novimi motornimi sistemi in izboljšano šasijo za čistejši izhod.

Bas medtem uporablja najnovejšo generacijo znane tehnologije bas membrane Aerofoil™ Profile Bowers & Wilkins, ki temelji na "sendviču" iz kompozitnega materiala s skrbno oblikovano spremenljivko.

Optimizirano za performanse

Z zagotavljanjem, da pogonske enote dobijo najboljšo možno platformo za uspeh, nova linija serije 700 uvaja nadgrajene terminale zvočnikov, ki jih navdihuje diamanti serije 800, ki imajo močnejše kontaktne povezave in so bolje nameščeni za uporabo z viličastim kablom za zvočnike. Napajajo skrbno nadgrajene kretnice, ki še naprej uporabljajo Mundorfove kondenzatorje kot prej, izboljšane z več obvodnimi kondenzatorji in izboljšanim hladilnikom za še čistejše delovanje.

BW-702-S3-Gloss-Black

Vsi modeli v ponudbi so opremljeni s posodobljenimi pretočnimi odprtinami večjega premera, ki ponujajo močnejši izhod ter zagotavljajo večji in bolj ekspanziven zvok. 702 S3 popelje ta pristop še eno stopnjo dlje – in celo bližje kot kdaj koli prej konfiguraciji talnih zvočnikov serije 800 Diamond – zahvaljujoč preusmeritvi vtičnice, da deluje navzdol na integriranem stojalu. Rezultat je obsežen in zmogljiv zvočnik, ki ga je hkrati lažje kot kdaj koli prej integrirati v vaš dom.

Končno imajo vsi prostostoječi modeli znatno izboljšane konice za pritrditev na tla. Pri modelih 704 S3 in 703 S3 so konice M6 iz nerjavečega jekla priložene njihovim integriranim stojalom: pri modelu 702 S3 so priložene konice M10 za težke obremenitve. Tudi modeli za montažo na stojalo v ponudbi imajo koristi od podobnih mehanskih nadgradenj, zahvaljujoč talnemu stojalu FS-700 S3, ki je bilo vizualno nadgrajeno, da se ujema s tanjšim, ukrivljenim profilom nove zasnove omarice, hkrati pa ponuja tudi akustične izboljšave zahvaljujoč uvedba tistih trših konic M6.

BW-704-S3-Satin-White

Andy Kerr, direktor produktnega trženja in komunikacij za Bowers & Wilkins, je komentiral novo ponudbo: »Izjemno smo ponosni na našo novo ponudbo. Z uvedbo nekaterih tehnologij primerjalne kakovosti iz naše serije 800 Diamond v najnovejšo generacijo serije 700 smo naredili zvok studijske kakovosti bolj dostopen kot kdaj koli prej."

Oblikovan, izdelan in dodelan po standardih, ki bi jih pričakovali od Bowers & Wilkins, in opremljen z nekaj najnaprednejše tehnologije zvočnikov na svetu, je to preprosto najboljša serija 700 doslej, ki ponuja neprimerljivo kombinacijo elegance in zmogljivosti.

Bowers & Wilkins