Bowers & Wilkins PX - Slušalke nove generacije

Bowers & Wilkins PX - Slušalke nove generacije

Britansko podjetje Bowers & Wilkins, specializirano za HiFi zvočnike ter znano po svojih visoko kakovostnih avdio izdelkih, je izdelalo svoje prve brezžične slušalke s tehnologijo »noise cancelling«. Slušalke nove generacije vsebujejo najboljšo kakovost zvoka z revolucionarno uporabniško izkušnjo in aptX Bluetooth streamingom.

Ob tem, da ponujajo kakovost zvoka na najvišjem nivoju, Bowers & Wilkins PX slušalke (slušalke niso več aktualne, preverite naslednika Bowers & Wilkins PX 7) se pametno odzivajo na obnašanje uporabnika, vse z namenom nemotečega doživljanja glasbe. Te slušalke kažejo brezkompromisni pristop podjetja B&W akustičnemu predvajanju, vsi elementi izdelave slušalk so usmerjeni na najvišjo kakovost zvoka.

Vgrajene pogonske enote so narejene po zgledu referenčne kakovosti modela P9 in imajo enak kotni design za čimbolj pristen zvok. Inovativno postavljanje pretvornika prinaša bolj naravno izkušnjo poslušanja in precej izboljšano stereo izvedbo.

Tehnologija »noise cancelling« je izboljšana z namenom doseči optimalno izolacijo brez »drobljenja« glasbe – proces ki je zahteval tisoče ur preizkušanj in razvoja. Pa še, slušalke uporabljajo najnovejšo aptX HD Bluetooth tehnologijo, ki podpira 24 – bitno ločljivost do 48 kHz in ponuja polni digitalni zvok s pomočjo USB povezave.

Dodatno izboljšanje zvočne izkušnje je doseženo z vzorčenjem in obdelavo zvoka pri 768 kHz, s čimer je dosežena najboljša možna kakovost zvoka. Razen nepremagljive izvedbe, morda najbolj pomembna lastnost PX slušalk je uporabnikova izkušnja. To so prve B&W slušalke z vgrajenimi senzorji, ki poslušalcu omogočajo nadzor glasbe na način, ki je videti popolnoma naraven.

vijesti-bowers-px-05

Slušalke delujejo na način, da se pametno odzivajo na naravno obnašanje uporabnika. Takoj, ko se dvignejo, se avtomatično vklopijo in začnejo predvajati glasbo. Ko se odložijo, preidejo v način »stand-by«. Dvignjene ali obešene okrog vratu, avtomatično pavzirajo glasbo ter nadaljujejo, ko je uporabnik ponovno pripravljen na poslušanje - jih postavi nazaj na ušesa. Baterija je vodilna v razredu, omogoča 22 ur reprodukcije v brezžičnem načinu z »noise cancelling«, ali 33 ur z uporabo kabla in vklopljenim preprečevanjem šumov.

Vodilni v oddelku slušalk pri B&W, Alexander Van Der Heijden, je povedal, da so pri B&W vedno verjeli v idejo, da je smisel akustične tehnologije, da se »spravi s poti«, ter dovoli glasbi, da zasede »osrednji oder«, a PX slušalke to dvigujejo na še višjo raven. »Ustvarili smo ne samo najboljše delujoče izničevanje hrupa, ki ste jih kdaj slišali, ampak tudi tako pametno narejene slušalke in tako občutljive, da boste skoraj da lahko pozabili, da jih sploh imate na sebi«.

Da bi se doseglo optimalno doživetje poslušanja v različnih okoljih imajo PX slušalke tri načine delovanja »noise cancelling« tehnologije, ki jih uporabniki izbirajo s pomočjo prilagojene aplikacije: »mestni način« - dovoljuje hrup prometa, da lahko varno prečkate cesto, »pisarniški način« - dovoljuje zvok človeškega glasu, da lahko slišite sodelavce, ki vam nekaj govorijo, »zračni način« - popolnoma izolira ves hrup. Aplikacija omogoča tudi posodobitve firmware-a. Omogočeno je dodajanje novega firmware-a, a lastnosti so izboljšane ker postanejo dostopne s pomočjo prilagojene aplikacije.

 

vijesti-bowers-px-06

Dizajn Bowers & Wilkins PX slušalk nadaljuje tradicijo podjetja B&W pri uporabi samo visoko kakovostnih materialov, ob izjemnem in sodobnem videzu. Imajo ergonomsko narejene eliptične ušesne blazinice, ki ponujajo vrhunsko udobje in najboljšo akustično izkušnjo. Dostopne so v Space Gray sivi in Soft Gold zlati barvi, z aluminijastim robom.

Oglejte si njihovega naslednika - Bowers & Wilkins PX7 brezžične slušalke v naši spletni trgovini.