Bowers & Wilkins T7 - brezžični zvočnik

Bowers & Wilkins T7 - brezžični zvočnik

Iz tovarne dobrega zvoka je prišel k nam prvi pravi prenosni HiFi zvočnik.

 

Čeprav je tržišče prenosnih zvočnikov že kar zapolnjeno, malo kateri med njimi vsebuje HiFi kvaliteto. Zato ne preseneča da se je v tekmo priključil tudi Bowers & Wilkins, en izmed pionirjev v izdelavi slušalk za zvok v gibanju (P3, P5, P7), ter avdiofilskih brezžičnih zvočnikov (Zeppelin Wireless). Skratka, tisto kar pomeni Zeppelin Wireless v svetu AirPlay zvočnikov, B&W T7 predstavlja v svetu brezžičnih zvočnikov - simbol odličnega dizajna in zvoka premium kvalitete. DIZAJN IN KVALITETA Dovolj je samo en pogled na T7 da dojamete da se gre za še en odličen B&W izdelek. Čeprav prenosni zvočniki navadno ne impresionirajo s svojimi gabariti, zaradi bolj enostavnega prenašanja, B&W je uspel narediti mali zvočnik premium videza ki se bo vsekakor ločil od drugih.

6 T7 Vijest

 

Premium videz zagotavlja Micro Matrix struktura, ki ima funkcijo tudi poboljšanje zvoka. S svojo težo od 950 g, ne bo delal nobenemu težav pri prenašanju, čeprav se s svojim trdnim ohišjem močno ločuje od večine konkurence.

Zaradi gumijastih robov odlično sede v roko ter ponuja optimalno zaščito od prask in udarcev. ZVOK IN KARAKTERISTIKE Čeprav je to zvočnik zelo majhnih dimenzij, B&W je spet dokazal da velikost ni najbolj pomembna, vsaj kadar se gre za aktivne zvočnike. Prvo kar boste opazili je zelo naraven zvok pa tudi moč, ki jih ne pričakujemo od zvočnika takih dimenzij. Zvočnik uporablja enake DSP (Digital Signal Processing) tehnologije kot njegovi večji bratje iz Wireless serije, kar mu omogoča impresiven bas in natančne visoke tone, celo pri večjih glasnostih.

2 T7 Vijest

Zaradi dobre baterije, posebej narejenih zvočnih enot in DSP tehnologiji, T7 vam bo zagotavljal do 18 ur HiFi zvoka v gibanju. V zvočnik je vgrajena baterija, zaradi katere bo igral do 18 ur brez polnjenja (na 75% glasnosti), a povezal se bo na vaš telefon, tablet ali PC s pomočjo Bluetooth aptX povezave, kar mu zagotavlja optimalno sinhronizacijo z izvirom zvoka. To je zelo pomembno vsem ki ga bodo uporabljali za reprodukcijo filmov ali igranje igric, ker bosta zvok in slika odlično usklajena. Na vrhu zvočnika so tipke za kontrolo naprave - parjenje, play/pause in nastavitev glasnosti. Na zadnji strani se nahaja vtičnica za polnenje in AUX vhod za priklop vseh možnih medijskih izvirov. Za več tehničnih informacij prevzemite uradno T7 predstavitev.