Braven prenosni zvočniki

Braven prenosni zvočniki

Če vidite, da neka avdio naprava vsebuje Bluetooth opcijo povezovanja, vam je jasno, da je to naprava, ki je zamišljena za pretakanje oziroma brezžični streaming. Bravenovi novi zvočniki ponujajo ravno to.

Lahki ampak trdni bluetooth zvočniki, po katerih je Braven do sedaj bil poznan, so sedaj še boljši. Novi modeli iz 7 serije so prejeli IPX5 certifikat vodoodpornosti, pa tudi neke zanimive funkcije, ki bodo marsikomu zanimive. Poglejte predstavitev zmožnosti novih modelov spodaj.

Novi modeli - multifunkcijski prenosni zvočniki

Najmanjši model iz serije, Braven 570, vsebuje baterijo ki vam bo zagotavljala do 10 ur uživanja v glasbi, vgrajen mikrofon za hands free pogovore. Nanj lahko povežete katerikoli izvir zvoka ki ne vsebuje Bluetooth - s pomočjo navadnega aux 3,5mm avdio kabla.

Ena izmed najbolj zanimivih funkcij modelov iz 7 serije je možnost TrueWireless parjenja, ki omogoča predvajanje pravega stereo zvoka ob kombiniranju dveh Braven zvočnikov. Imajo tudi Bluetooth receiver mode opcijo, ki vam omogoča da brezžično pošiljate svojo glasbo na katerikoli avdio izvir ki vsebuje AUX vhod. To pomeni da vaši stari zvočniki, mini stolp pa tudi slušalke dobijo možnost brezžičnega predvajanja glasbe z Bluetooth izvira! Več o tej funkciji lahko preberete v opisu Braven 705 in Braven 710 modelov.

Braven je zelo hvaljen zaradi svoje izdelave in enostavnosti, pa so vsi njihovi modeli izjemno lahki in trdni, zaradi česar so idealni za izlete v naravo.

Braven Mira - zvočnik s katerim se lahko celo tuširate

Če radi pojete pod tušem, vam bo posebej zanimiv Braven Mira vodoodporni zvočnik, ki je opremljen s praktično kljukico ter se ga da obesti na steno ali celo na tuš. Braven Mira je odporen na škropljenje, a narejen je iz kombinacije aluminija, plastike in gume, tako da ni skrbi da se bo razbil če vam slučajno pade s kljukice. Pa še, vsi Braven zvočniki imajo na sebi kontrole za upravljanje glasbe, pa ni treba posegati po telefonu v trenutkih ko to ni enostavno (pod tušem...). Novi Braven zvočniki so na razpolago v Sonus Artu, njihovo kvaliteto lahko preverite v našem salonu.