Za ljubitelje domačega kina, ki ne sprejemajo kompromisov, predstavljamo zvočne procesorje Lyngdorf AV. Zakaj izbrati ločen sistem namesto AV sprejemnika? Obe možnosti imata svoje prednosti in slabosti, a če stremite k čim boljšemu zvoku, so edina pravilna izbira ločene komponente: AV procesor in ojačevalniki. Na ta način vsak zvočnik dobi ojačevalnik ustrezne kakovosti in moči. Če k temu dodate še kakovostno kalibracijo, kot je Lyngdorf RoomPerfect™, ki je ena najboljših tehnologij kalibracije na svetu, boste dobili popolno glasbeno izkušnjo v prostorih vseh oblik in velikosti.

 

Lyngdorf MP-40 AV procesor

Ta AV procesor ponuja kakovost zvoka in zmogljivost kot najboljši procesor MP-60, vendar v enostavnejši izvedbi in po dostopnejši ceni. MP-40 dekodira 12 kanalov in ima 16 uravnoteženih izhodov. Ima popolno podporo za najnovejše prostorske formate DOLBY ATMOS®, DTS: X® in AURO-3D®. V kombinaciji s kalibracijo RoomPerfect™ na vseh kanalih je mogoča neprimerljiva izkušnja. MP-40 podpira standard HDMI 2.0 s funkcijami HDMI 2.1, kot sta eARC in Dynamic Lip-Sync. Plošča HDMI omogoča video pasovno širino do 18 Gbps in polni video tok 4k 60Hz, vključno z Dolby Vision, HDR10 in HLG (Hybrid Log Gamma). eARC omogoča, da se zvok Dolby Atmos in DTS: X v polni ločljivosti vrne v procesor s televizorja, kar zagotavlja popolno kakovost zvoka iz predvajalnikov medijev, vgrajenih v televizor. lyngdorf-mp40-lifestyle MP-40 ima vgrajen medijski predvajalnik s podporo za storitve, kot so Spotify, Airplay, UpnP in Roon ter internetni radio. Do glasbene zbirke lahko dostopate v stereo ali mešani večkanalni obliki prek žičnega omrežja ali vrat USB. Opremljen je s tehnologijo za umerjanje RoomPerfect™. Gre za najbolj izpopolnjeno tehnologijo na svetu za prilagajanje avdio sistema okolju. Kalibracija RoomPerfect™ zagotavlja popolno večkanalno izkušnjo poslušanja v skoraj vsakem prostoru, zmanjša ali celo odpravi potrebo po nerodnih basih ali drugih dragih elementih za akustično obdelavo prostora. lyngdorf-aplikacija S kalibracijo RoomPerfect™ je prvič mogoče ohraniti uravnoteženo glasnost in doživeti pravo zvočno kuliso namesto posameznih zvočnikov. Skupaj z upravljanjem nizkih tonov, ki deluje zaradi dejanske integracije glavnih zvočnikov in nizkotonca, to omogoča bistveno več svobode pri izbiri zvočnikov in njihovi postavitvi v prostor ter kar je najpomembnejše, vsakič zagotavlja vrhunsko zmogljivost. Procesor MP-40 nima prisilnega hlajenja, zato nikoli ne boste slišali zvoka ventilatorja. Če ga uporabljate z ojačevalnikom moči Lyndorf SDA-2400, dobite popolnoma tih sistem, v katerem lahko uživate od najfinejših podrobnosti do glasnih udarcev s polno dinamiko in realizem. lyngdorf-mp-40-back Z vgrajeno možnostjo prilagajanja znakov ali barv je mogoče definirati do 32 nastavitev. To vam omogoča, da prilagodite barvo in značaj zvoka za vsak vhod na procesorju. Voicing vam omogoča tudi kompenzacijo za slab zvočni posnetek. Vsako zvočenje lahko vsebuje do 8 filtrov z nastavljivo frekvenco, ojačenjem in Q, ki so nadzorovani prek spletnega vmesnika (brskalnik - internetni brskalnik), ki prikazuje vsak filter in celoten učinek na tonalnost.

Lyngdorf MP-60 2.1 AV procesor

Ta procesor je narejen za zahtevne avdiofile, ki želijo popolno delovanje vseh zvočnih formatov, vključno s stereo. Skupaj s Steinway Lyngdorf P300 je bil MP-60 2.1 razvit na sedežu skupine v Skiveju na Danskem. Opremljen je z vsemi naprednimi tehnologijami, po katerih je Lyngdorf znan, vključno s priznanim kalibracijskim sistemom RoomPerfect™ in neprekosljivo kakovostjo pri digitalni obdelavi signalov. lyngdorf-mp60-front-lifestyle MP-60 2.1 je intuitiven in neverjetno enostaven za nastavitev. Dekodira 16 kanalov, ki jih je mogoče inteligentno preslikati prek odličnega spletnega vmesnika. Ima popolno podporo za najnovejše prostorske formate DOLBY ATMOS®, DTS: X® in AURO-3D®. S petimi vhodi HDMI in dvema izhodoma ta mojstrovina Lyngdorf podpira standard HDMI 2.1, vključno s funkcijami, kot so eARC, Dynamic Lip-Sync in QMS (Quick Media Switching), ter najnovejše formate dekodiranja. MP-60 2.1 podpira povezavo s fiksno hitrostjo 40 Gbps (FRL) in 18 Gbps TMDS, na voljo pa je tudi podpora za VRR, hitri prenos okvirjev (Fast Vactive) in samodejni način nizke latence (ALLM) ter pasovno širino HDR za dinamični HDR, HDR10 + in Dolby Vision™. eARC omogoča, da se zvok Dolby Atmos in DTS: X v polni ločljivosti vrne v procesor s televizorja, kar zagotavlja popolno kakovost zvoka iz predvajalnikov medijev, vgrajenih v televizor. lyngdorf-mp60-back2 Z vizualnim prikazom zvočnikov bo meni za nastavitev omogočil optimalne nastavitve procesorja za zvočnike. MP 60 2.1. ponuja tri edinstvene module za nadgradnjo in integracijo s strežniki in procesorji DCI. Eden od modulov za nadgradnjo je vhodno-izhodna plošča AES67 za integracijo s strežniki za digitalne kino. Več možnosti krmiljenja omogoča integracijo tega procesorja s krmilnimi sistemi, IR senzorji in sprožilci. MP-60 2.1 ima dva tovarniška daljinska upravljalnika, tako IP kot IR daljinski upravljalnik, ki omogočata neposreden nadzor vseh možnosti. Procesor ima vgrajen medijski predvajalnik s podporo za storitve, kot so Spotify, Airplay, UpnP in Roon ter internetni radio. Do glasbene zbirke lahko dostopate v stereo ali mešani večkanalni obliki prek žičnega omrežja ali vrat USB. lyngdorf-daljinski MP-60 2.1 je opremljen z RoomPerfect™ - najbolj izpopolnjeno tehnologijo na svetu za prilagajanje zvočnega sistema okolju. Z RoomPerfect MP-60 2.1 zagotavlja popoln zvok v skoraj vsakem okolju. lyngdorf.steinwaylyngdorf.com