Rotel A11 in Rotel CD11 - Brezkompromisna HiFi avdio rešitev

Rotel A11 in Rotel CD11 - Brezkompromisna HiFi avdio rešitev

Pri Rotelu so predstavili najnovejše naprave iz nagrajevane Serije 14, integrirani ojačevalec A11 in CD predvajalnik CD11, ki imata vse znane medijske vhode: CD, aptX Bluetooth, Moving Magnet Phono Stage in analogni RCA.

Rotel že več kot 55 let dizajnira in izdeluje HIFI naprave, ki prejemajo nagrade in postavlja standarde v avdio izvedbah. To potrjujeta tudi dva nova izdelka z njihovim podpisom:

vijest_rotel11_5

Možnosti avdio vhodov na teh napravah garantirajo podporo za vse popularne avdio vire. Rotel CD11 predvajalnik je dizajniran po skorajda 30 letih od predstavitve prvega Rotel CD predvajalnika izdelanega leta 1989. Ta novi izdelek je dostopen za reprodukcijo več kot 200 milijonov CD ploščkov, ki so prodani v zadnjih 25 letih.

Rotel A11 integrirani ojačevalec podpira aptX in AAC Bluetooth za brezžični avdio streaming CD kakovosti, med tem ko vgrajen Moving Magnet Phono Stage za ljubitelje vinila, 4x RCA vhodi za analogni zvok zagotavljajo povezljivost z vso popularno HIFI opremo, oziroma napravami.

vijest_rotel11_6

 

Ojačevalni sklop v Rotel A11 uporablja posebno prilagojen (tovarniški) dizajn, veliki toroidni transformator, ki zagotavlja 50W po kanalu izhodne moči klase AB (20Hz – 20kHz, 8 ohm, oba kanala).

Obe napravi imata dvosmerno RS232 kontrolno povezljivost za integracijo s široko paleto upravljalnih sistemov, ločljivi IEC kabel za napajanje, grafični zaslon na sprednji plošči, IR daljinski upravljanik, ter enostavnost priklopa in delovanja.

Rotel A11 stereo integrirani ojačevalec

Rotel CD-11 cd player