B&W AM-1 - najbolj vzdržljivi zvočniki kadarkoli narejeni

B&W AM-1 - najbolj vzdržljivi zvočniki kadarkoli narejeni

Vsak zvočnik, ki zna reproducirati vrhunski zvok na odprtih prostorih, si zasluži posebno pozornost. En izmed takih je vsekakor Bowers & Wilkins AM-1.

Odličen zvok, ne glede na vremenske pogoje, postavlja nove Bowersove zunanje zvočnike pred vse druge zvočne monitorje večinoma delajo kompromise na račun akustične kakovosti, a v korist vzdržljivosti.

B&W AM-1 nima takih težav - zvočna reprodukcija je prepoznavna znamki, a njihova trajnost in uporabnost ni niti malo vprašljiva. Celo nasprotno, konstruirani so kot najbolj vzdržljivi zvočniki kadarkoli narejeni!

Am -1-presjek -2

Največji problem pri zunanjih zvočnikih je zagotovitev močnega basa, zaradi pogostih sprememb temperatur, kar pripelje do (pogosteje kot pri navadnih) sprememb zračne kompresije znotraj zvočnika. Zaradi tega so B&W inženirji razvili popolnoma novo zasnovo ohišja ki je sestavljeno iz pasivnih bas membran (ABR).

Ker se zunanji zvočniki večinoma montirajo nad višino poslušalcev, so se odločili narediti manjšo revolucijo pri postavitvi zvočnih enot - visokotonsko enoto so postavili pod basovsko.

Am -1-presjek

Prvotni namen uporabe AM-1 zvočnika je zunanja postavitev - na vrtovih, dvoriščih, pri bazenih... Ampak ne dvomimo da bo postal prva izbira lastnikov kafe barov, restavracij, ki bodo spoznali njihove prednosti tudi pri notranji uporabi. Namreč, ohišje zvočnika je razen na UV žarke odporno tudi na praske, rjo, prah in vlago. Montirajo se lahko ležeče ali pokončno, se pa tudi lahko obračajo 110 stopinj v obe smeri.

Bw -am1

Skratka, AM-1 so zelo vzdržni dvosisitemski zvočniki močnega basa, ki zagotavljajo najboljšo razpršitev zvoka tudi pri predvajanju z višine. Oziroma krajše - najbolj vzdržni Hi Fi zvočniki kadarkoli narejeni.

Zvočnike Bowers & Wilkins AM-1 lahko testirate v našem salonu, slike si pa lahko ogledate na naši spletni strani.