Bowers & Wilkins je predstavil svoje prve Bluetooth slušalke - P5 Wireless.

Nove B&W slušalke temeljijo na slavnih P5 Series 2 slušalkah, uporabljajo pa enako Bluetooth aptX tehnologijo kot B&W T7 brezžični zvočnik. Vgrajena baterija zadostuje za 17 ur poslušanja, ko pa se izprazni je vedno na voljo možnost priklopa slušalk na vir glasbe s pomočjo kabla. Dizajn in kakovost izdelave sta identična kot pri P5 Series 2 slušalkah, z dodatnimi tipkami za play/pause, premik na naslednjo pesem in sprejetje klica z mobilnika. Zasnovane za zvok v gibanju, vse B&W slušalke so lahke, udobne in razkošne, delujejo pa odlično z vsemi napravami nizke moči (mobilne naprave, mp3 predvajalniki ipd). Zvočni enoti merita 40 mm v premeru, ki premoreta frekvenčni razpon od 10 Hz do 20 kHz in pasivno impedenco 22 Ohmov. Za boljšo kakovost zvoka sta vgrajena tudi dva mikrofona. Slušalke so zasnovane tako, da izolirajo poslušatelja od okoliškega hrupa, brez potrebe po dodatnih elektronskih sistemih prekrivanja hrupa. To so dosegli z zaprto zasnovo slušalk - kovinskim ogrodjem in mehkima usnjenima blazinicama. Odlične B&W brezžične slušalke so na voljo v Sonus Art trgovini.

ZVOČNE ZMOGLJIVOSTI

Nove zvočne enote - P5 Wireless so opremljene z novima zvočnima enotama, ki temeljijo na tehnologiji slavnih P7 slušalk, zasnovanih z membrano, kakršna se sicer tradicionalno uporablja v zvočnikih, kar jim zagotavlja neverjetno kakovost zvoka.

BREZŽIČNI HI-FI STREAMING

Brezžična povezljivost - Bluetooth aptX tehnologija omogoča brezžično predvajanje glasbe v Hi-Fi kakovosti. Vgrajena baterija omogoča do 17 ur brezžične uporabe, nakar jih lahko napolnite s pomočjo USB kabla. Seveda pa je priložen tudi kabel, ki omogoča poslušanje glasbe tudi, ko so baterije prazne.