Denon DHT-S516H in Denon S716H – več kot le soundbara!

Denon DHT-S516H in Denon S716H – več kot le soundbara!

Nova modela Denon soundbarov, Denon DHT-S516H in Denon DHT-S716H sta ustvarjena za močen prostorski zvok za glasbo, filme in TV oddaje, s podporo za predvajanje v visoki ločljivosti in priljubljene glasovne kontrole

Ponudba soundbarov znamke Denon se je od konca avgusta 2019 razširila z dvema premium modeloma, Denon DHT-S516H in Denon DHT-716H. Z uvedbo novih modelov v Denonu želijo razširiti in utrditi svojo prisotnost na trgu soundbar.

Na podlagi 100-letne Denon-ove tradicije ustvarjanja vrhunskega zvoka za domači kino in zvoka visoke ločljivosti je Soundbar optimiziran za kombiniranje 4K HDMI vhodov s podporo ARC za popolno TV povezljivost in delovanje, ojačanje DSP (vodilni v razredu) in Hi-Res funkcije z enostavno uporabo in zasnovo zvočne vrstice.

denon-dhts-716_2

Na podlagi odličnih lastnosti, ki jih vsebujejo HEOS Bar in HomeCinema HS2, najnovejša soundbara Denon ponujata tudi več izboljšav kakovosti zvoka in povezljivosti. Z izjemnim ojačanjem razreda D v različnih gonilnikih po meri zmogljivosti oba soundbara zagotavljata vrhunsko izkušnjo domačega kina, ki je samo televizor ne more zagotoviti.

Novi modeli soundbara sta na voljo z najnovejšo različico prenosa glasbe HEOS in glasovnimi kontrolami (za katere so potrebni zvočniki, ki podpirajo Amazon Echo ali Google Home). Soundbar DHT-S716H ustvarja izjemen zvok samo iz ene enote, po želji pa ga lahko združite z Denon DSW-1H subwooferjem (prodaja se posebej) za še bolj zmogljive base v velikih prostorih, medtem ko manjši soundbar Denon DHT-S516H prihaja z namensko brezžično povezavo subwoofer za uravnotežen Denon zvok.

DHTS-516H soundbar

denon-dhts-516_1

S podporo za DSD, FLAC, WAV, ALAC kot tudi datoteke MP3, WMA in AAC na obeh soundbarih, je uporabnikom na voljo hiter in enostaven dostop do vsebin Hi-Res. Ta modela sta bolj kot običajni soundbari, opremljena z tehnologijo HEOS po vsem domu z brezžičnim zvokom. Soundbar Denon DHT-S516 vam omogoča tudi uporabo Apple AirPlay 2.

Če ju povežete z drugimi napravami, ki podpirajo HEOS (kot so AV sprejemniki, drugi soundbari in zvočniki), lahko predvajate isto skladbo v vseh prostorih ali izberete drugo skladbo za vsako povezano sobo. HEOS omogoča tudi dostop do glasbe iz dobro znanih pretočnih storitev, kot so Amazon Music, Spotify Premium in brezplačno, Deezer, TIDAL .. za poslušanje glasbe brez omejitev.

DHTS-716H soundbar

denon-dhts-716_3

Za lažjo uporabo oba soundbara podpirata vodilne glasovne pomočnike. Napredni vhodi HDMI zagotavljajo funkcije, kot je ALLM (samodejni način nizke zamude), kar znatno izboljša izkušnjo z video igrami.

Dodatna prednost S-716H je možnost uporabe zvočnikov HEOS (HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 in HEOS 7) kot zadnjih kanalov za impresiven prostorski zvok v 5.1 postavitvi.