Denon Heos 3 brezžični multiroom zvočnik

Denon Heos 3 brezžični multiroom zvočnik

Denon Heos 3 je kompakten zvočnik, ki ustvarja velik HEOS zvok.

Idealen je za manjše do srednje velike prostore, kot so spalnice, pisarne ali kuhinje. Kompaktnih dimenzij a vendar polnokrvni zvočnik, ki predvaja spletno glasbo (streaming), glasbo z vaših telefonov ali tablic, USB ključkov ali iz NAS naprav. S tem vam ponuja različne možnosti za poslušanje želene melodijo v pravem trenutku.

denon-heos-3

Sestavljen je iz dveh posebej zasnovanih full-range zvočnih enot in dvo kanalnega ojačevalca D razreda, ki ga nadzira najsodobnejši DSP (Digital Signal Processing), ki izvira iz snemalnih studijev. Če povzamemo, ta majhen a močan zvočnik ustvarja velik in čisti zvok, iz vseh sodobnih virov glasbe.

Tako lahko izbiraš med dvema možnima postavitvama, ozvočiš dva različna prostora, v multiroom postavitvi, kjer vsak zvočnik predvaja svojo glasbo ali oba hkrati predvajata isto skladbo, ali pa ju povežeš v stereo sistem, tako da en predvaja levi kanal drugi pa desni, za popolno stereo izvedbo.

 


 

Multiroom zvočniki iz družine Heos so tudi prejemniki aktualne EISA nagrade 2015/2016 za najboljše multiroom zvočnike.

Vsi HEOS zvočniki se lahko pohvalijo z elegantno obliko, s pomočjo enostavne aplikacije pa lahko ustvarijo vrhunski zvok iz vira po vaši želji. HEOS vam omogoča, da s svojo glasbo upravljate brezžično prek omrežja, ali s pomočjo Bluetootha. Za več informacij o HEOS sistema obiščite www.denon.com.

HEOS-Najbolji-multiroom-sustav-EISA (1)