Denon HEOS AVR: Obkroži se z zvokom, ne žicami!

Denon HEOS AVR: Obkroži se z zvokom, ne žicami!

V mesecu marcu je Denon predstavil svoj zadnji in precej velik korak k popolnoma brezžičnem hišnem kinu. Rešitev, ki bo prerezala vse žice, je Denon HEOS AVR, 5.1 kanalni AV sprejemnik.

Novi AV sprejemnik uporablja najsodobnejše ojačevalce v D razredu, s katerimi lahko poganja vaše najljubše klasične zvočnike. Ob tem pa z lahkoto uporabi kateri koli HEOS brezžični zvočnik, lahko za vseh 5 kanalov ali npr. samo 2 za zadnji par surround zvočnikov.

USTVARJEN, DA PRIVLAČI POGLEDE

Ne samo, da je rekel "NE" žicam in klasičnim zvočnikom, ki so pogosto ne ravno privlačne škatle, tudi sam AVR je posebnost v svetu AV sprejemnikov, saj prinaša vrhunski industrijski dizajn. HEOS AVR je AV sprejemnik z unikatnim aluminijastim ohišjem, ob enem pa je tudi vizualno nekaj posebnega.

 

 

POPOLN ZVOK, ENKRATNA REPRODUKCIJA

Nastavitev in upravljanje z vašim brezžičnim sistemom bo izjemno lahko in pregledno. Vse kar morate narediti je, da povežete HEOS AVR z vašim televizorjem s pomočjo navadnega HDMI kabla in na pametni telefon/tablico posnamete brezplačno HEOS aplikacijo. V aplikaciji sledite kratkim navodilom in v nekaj minutah boste pripravljeni na uživanje v bogatem in prostorskem zvoku. Celotno doživetje lahko enostavno upravljate, ali z aplikacijo ali daljinskim upravljalnikom vašega TV-ja. Ne more biti enostavneje.

HEOS AVR je usmerjen v prihodnost in podpira najnovejše HDMI standarde. Štirje HDMI 2.0a / HDCP 2.2 vhodi zagotavljajo užitek v vseh filmih v 4K Ultra HD ločljivosti. Pri zvoku pa lahko računate na Dolby TrueHD in DTS-HD Master Audio.

USTVARITE POPOLNO HEOS DOŽIVETJE

Svojo glasbeno zbirko lahko predvajate v celotnem HEOS sistemu, ki vključuje tudi novi HEOS AVR, vse v visoki ločljivosti. HEOS AVR podpira vse glavne streaming možnosti, ter podpira vse velike glasbene ponudnike, kot so Deezer, Tidal ali Spotify. Samo nekaj dotikov je dovolj, da si ustvarite pravo glasbeno doživetje v vsakem trenutku.

heos-iskustvo

Denon HEOS AVR je na voljo v naši spletni trgovini in v razstavnem salonu - tudi priklopljen v delno brezžični sistem (zadnji par deluje brezžično) za preizkus. Obiščite nas!