Denon Home – Premium brezžični zvočniki nastali iz 110 let HiFi tradicije

Denon Home – Premium brezžični zvočniki nastali iz 110 let HiFi tradicije

Predstavljamo najnovejšo Denon Home serijo brezžičnih multiroom zvočnikov - Denon Home 150, Denon Home 250 in Denon Home 350.

Nova serija Denon Home je sestavljena iz 3 presenetljivih modelov raznolikih brezžičnih zvočnikov z integrirano HEOS tehnologijo. Za serijo so značilne čiste linije, sodoben industrijski dizajn in najsodobnejša tehnologija, ter vse prednosti 110-letne zvočne tradicije Denon-a. Nikoli ni bilo lažje postaviti osupljivi multiroom sistem, ki zveni kot noben drug.

Najmanjši v seriji je Denon Home 150 - majhen, a močen multiroom zvočnik, ki kljub svoji velikosti in kompaktni zasnovi oddaja presenetljivo impresiven zvok, ki izhaja iz 3,5-palčnega wooferja in 1-palčnega visokotonca.

DENON HOME 150

heos-150

 

Poleg večjih dimenzij ima brezžični zvočnik Denon Home 250 tudi večjo moč, zahvaljujoč paru visokotoncev (ki sta ustrezno nagnjena zaradi širjenja zvočne disperzije) in dvema 4-palčnima nizkotonskima enotama, ki jih napajajo štirje ojačevalniki v stereo konfiguraciji. Vse skupaj pa podpira 5,25-palčni pasivni bas radiator. Denon pravi, da je največji model, Denon Home 350 "zverina" te serije: s svojim 6 kanalnim ojačevalcem, dvema 6,5-palčnima nizkotonskima zvočnikoma, parom 2-palčnih srednjetonskih enot in dvema visokotoncema, daje vrhunsko Denon zvočno izkušnjo.

Izbira glasbenih virov je skoraj neomejena: številne možnosti pretakanja iz storitev, kot so Spotify, Deezer, TIDAL, TuneIn ... skozi WiFi ali žično internet povezavo, AirPlay 2 in možnosti povezovanja Bluetooth. Vhod USB in 3,5-mm vhod na vsakem zvočniku omogočata tudi digitalni ali analogni vir neposredno v sistem Denon Home. Dolgoletne izkušnje z zvokom in zavezanost zvesti reprodukciji zvoka omogočajo Denonu kot blagovni znamki, da se najbolje izkaže v današnjih glasbenih datotekah in storitvah z visoko ločljivostjo. Podprti so ALAC, FLAC in WAV formati do 192 kHz / 24 bit ter posnetki DSD (2,8 MHz in 5,6 MHz) za popolno jasnost in čistost zvoka.

 

DENON HOME 250

heos-250

 

Vsestranskost vgrajene HEOS tehnologije prinaša neprimerljivo fleksibilnost. Obstoječi uporabniki naprav HEOS (na primer združljivi AV sprejemniki Denon ali Marantz, soundbari ali stereo sistemi) lahko dodajo Denon Home zvočnike v trenutno nameščen sistem. Dva Denon Home zvočnika, povezana s stereo način, je mogoče brezžično povezati z nizkotonskim zvočnikom Denon DSW - 1H, da ustvarite 2.1. sistemi neverjetnih zmogljivosti. Ljubitelji domačega kina lahko celo združijo par domačih zvočnikov Denon kot zadnji kanal s soundbarom Denon DHT-S716H in nizkotonskim zvočnikom DSW-1H, da ustvarijo visoko kakovostni 5.1. avdio sistem.

  Glasovno krmiljenje ali glasovni nadzor je mogoč s Siri, Google Assistant in Alexa glasovnih pomočnikih prek združljivih naprav. Vsi trije domači zvočniki imajo vgrajene mikrofone, podpora za Alexo pa bo dodana kot programska nadgradnja kasneje v letu 2020. Popolnoma nov dizajn, ki vsebuje novo serijo zvočnikov Denon Home, vključno z brezžičnim zvočnikom Denon Home 350, vključuje ploščo brez okvirja s senzorjem bližine - ko se roka približala zvočniku, se zasvetijo gumbi na dotik (nameščeni na plošči). Tri ali šest gumbov za hitri izbor (odvisno od modela) nudijo dostop z enim dotikom do vaših najljubših internetnih radijskih postaj.

  Zvočniki so "oviti" s tkanino odporno na tekočino in madeže, ki nudi večjo fleksibilnost pri namestitvi, zato lahko uživate v odličnem Denon zvoku tudi v prostorih, kot sta kuhinja ali kopalnica.

DENON HOME 350

 

heos-350

Vsi modeli zvočnikov Denon Home so na voljo v črni ali beli barvi, ki se brezhibno zlije v vaš vsak prostor in notranjo opremo.