Denon praznuje 110. obletnico delovanja s štirimi napravami Special Edition

Denon praznuje 110. obletnico delovanja s štirimi napravami Special Edition

Da bi obeležili neverjetnih 110-letne HiFi izkušnje pri izdelavi vrhunskih avdio-video naprav, se je Denon v čast te hvalevredne obletnice odločil za lansiranje štirih posebnih naprav. Te naprave so: AVC-A110 AV ojačevalnik, integrirani ojačevalnik PMA-A110, predvajalnik DCD-A110 SACD in fono glava DL-A110 MC, vsi zasnovani in izdelani po najvišjih standardih kakovosti in temeljijo na dolgoletnih izkušnjah podjetja Denon v vrhunski izdelavi najsodobnejših avdio komponent.

Vsaka od teh novih naprav Anniversary Edition ima na sprednji plošči srebrno-grafitni logotip 110 Anniversary, saj so jo Deninovi strokovnjaki za zvok natančno prilagodili, da izstopa od konkurence. Poleg tega ima vsaka nova naprava Special Edition posebno potrdilo o pristnosti z žigom odobritve glavnega inženirja Denon in petletno garancijo. Izdelani so izključno v tovarni Denon v Shirakawa na Japonskem in pred dostavo opravijo podroben postopek zagotavljanja kakovosti.

Denon je bil od svoje ustanovitve leta 1910 v ospredju novosti v avdio industriji: od proizvodnje prvega japonskega fonografa in prvega profesionalnega snemalnika plošč do prvega formata CD-ROM leta 1985, ki je spremenil prihodnost zvoka in zabave. Desetletje po desetletje je Denon dosegel velik uspeh z lansiranjem, na primer, prvega univerzalnega predvajalnika Blu-Ray na svetu, ki lahko predvaja DVD-Audio in SACD, letos pa je predstavil prve 8K AV sprejemnike na svetu. Štiri nove mojstrsko izdelane naprave 110 Anniversary niso nobena izjema v tej neverjetni tovarni inovacij in oblikovanja.

 

AVC-A110 AV ojačevalnik

Vodilni model te obletnice je AVC-A110 - 13,2-kanalni 8K AV ojačevalnik, zasnovan tako, da zagotavlja doslej najbolj impresivno izkušnjo domačega kina, ki združuje vse priljubljene 3D formate, kot so Dolby Atmos, DTS: X, DTS: X Pro, Imax Enhanced , Auro 3D in mnogi drugi.

Ojačevalnik je bil izdelan z izjemno pozornostjo do detajlov, zvočni strokovnjaki pa so ga uglasili, da utrdi svoje mesto kot enega najbolj posebnih AV ojačevalnikov, ki jih je Denon kdajkoli izdelal. Črna notranjost je v omejeni srebrno-grafitni izvedbi z aluminijastimi sprednjimi in stranskimi ploščami ter bakreno transformatorsko ploščo za vrhunsko izolacijo.

AVC-A110 ustvarja realistično izkušnjo domačega kina zahvaljujoč najboljši monolitni zasnovi v svojem razredu in najnaprednejši povezavi HDMI (8 vhodov / 3 izhodi), vključno z namenskim vhodom 8K in najnovejšim dinamičnim standardom HDR za svetlejše poudarke in globlje črne barve. Uživajte v svojih najljubših filmih, oddajah in igrah z izjemnimi barvami, jasnostjo in kontrastom.

 

 

PMA-A110 integrirani ojačevalec

Ojačevalnik PMA-A110 je najboljša izbira za ljubitelje glasbe, ki želijo zgraditi dvokanalni sanjski HiFi sistem. Ponuja mojstrsko natančnost in prefinjenost z izjemno dinamiko in sposobnostjo poudarjanja drobnih podrobnosti, PMA-A110 pomaga oživiti glasbo. Denenovi inženirji so skrbno izdelali ojačevalno vezje, da bi med uporabo zagotovili frekvenčni odziv vse do 100 kHz.

Ta ojačevalnik je, skupaj s številnimi drugimi funkcijami in zmožnostmi, odličen temelj za sodoben avdiofilski glasbeni sistem v kombinaciji s predvajalnikom Anniversary Edition DCD-A110 SACD in fono glavo DL-A110 MC, ki so ga oblikovali in posebej prilagodili Denon audio inženirji za doseganje vrhunskih izvedba.

 

 

DCD-A110 SACD predvajalnik

Denon, kot del posebne izdaje 110 Anniversary Series, predstavlja mojstrsko izdelan omejeno serijski predvajalnik SACD DCD-A110, ki ponuja najboljše predvajanje CD-jev in Super Audio CD-jev, pa tudi datoteke DSD in visoke ločljivosti do 192 kHz / 24 bitov. Vodilne zmogljivosti tega predvajalnika pripisujejo Denonovem patentiranemu hibridnemu mehanizmu Supress Vibration, neprimerljivi obdelavi zvoka, vrhunskim komponentam in napajanju.

DCD-A110 zavrača tradicionalne sklope OP-amp v korist popolnoma ločenih filtrov s skrbno izbranimi zvočnimi komponentami za izjemne zvočne zmogljivosti. Omejeni serijski predvajalnik ima tudi popolnoma neodvisne napajalnike za digitalna in analogna vezja za odpravo motenj ali hrupa.

 

 

DL-A110 Phono glava

Nova Denon fono gramofonska glava vrhunske zasnove Moving Coil, izdelana v tovarni Denon Audio Works v Shirakawa na Japonskem, na istem mestu, kjer je bila predstavljena prvo Denon glava DL-103 davnega leta 1960. Ta omejeni model odraža najdlje obstojne izdelke z imenom Denon.

Srebrno-grafitna glava, ki tehta le 6 gramov, zagotavlja stabilnost in popolno poravnavo, kar daje uravnotežen, podroben zvočni podpis z razširjenimi nizkofrekvenčnimi zmogljivostmi, idealen za vse ljubitelje vinila.