Denon predstavlja 2.1 soundbar z vgrajenim Chromecastom

Denon predstavlja 2.1 soundbar z vgrajenim Chromecastom

Novi Denon soundbar DHT-S416, združuje 110 let avdio odličnosti z integracijo Google Chromecast in brezžičnim globokotoncem za vrhunsko glasbo in izkušnjo domačega kina!

Denonov prvi model soundbara z vgrajenim Google Chromecastom, DHT-S416, izboljšuje že tako impresivno linijo Denon soundbarov. Zahvaljujoč Chromecastu lahko uporabniki predvajajo zvok visoke ločljivosti iz glasbenih storitev, kot so Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer itd. Z Google Assistantom je glasovno upravljanje mogoče za nemoteno intuitivno uporabniško izkušnjo.

Denon DHT-S416 soundbar lahko tudi združimo z zvočniki, ki imajo vgrajen Chromecast, s čimer ustvarimo brezžični sistem v večih prostorih. Z le 5,6 cm višine je soundbar dovolj nizek, da se "udobno" prilega večini sodobnih televizorjev. Kljub kompaktni velikosti ima par ovalnih zvočniških enot (1,25 x 4,4 palca) in dva visokotonca (1 palčni), ki zagotavljata ostre, a ritmične srednje in visoke tone, po katerih je Denon prepoznaven neverjetnih 110 let.

 

denon-dht-s416-soundbar-1

Ločen subwoofer zvočnik ima 5,25-palčne pogonske enote v prenosnem ohišju za razširitev nizkih tonov do neverjetno nizkih ravni, medtem ko njegova brezžična povezljivost s soundbarom omogoča skrivanje pred očmi in poudarja minimalizem celotne sobe.

DHT-S416 lahko z združeno napredno akustiko in natančno uglasitvijo Denonovih zvočnih inženirjev zvoka realistično simulira večkanalni zvok, posnet v sistemu prostorskega domačega kina, in zagotovi izjemno kakovost vaše najljubše glasbe.

Lahko ga je enostavno in hitro namestiti na steno, združljiv pa je z vsemi televizorji HD in 4K. S podporo za HDMI ARC lahko zvočno vrstico upravljate z daljinskim upravljalnikom televizorja. Če HDMI ARC ni na voljo ga je možno priklopiti z optičnim vhodom. Pretakanje glasbe iz prenosnih naprav je možno prek Bluetootha, kar zagotavlja maksimalno vsestranskost.

 

denon-dht-s416-soundbar

Vsebuje trio prednastavljenih funkcij EQ: film, glasba in noč - glede na vaše potrebe poslušanja, ponuja pa tudi tri načine Denon Dialog Enhancer za doseganje idealne glasnosti (in jasnosti) vaše televizijske vsebine. Odlikuje ga tudi način Pure, ki odstrani vse nastavljene značilnosti zvoka za najčistejši zvok.