Denon je predstavil DNP-2000NE – vrhunski mrežni avdio predvajalnik, ki zagotavlja neverjetno kakovost zvoka in ponuja številne možnosti povezovanja.

Zasnovan je tako, da se združi z Denonovim ojačevalnikom PMA-1700NE, pa tudi s starejšimi modeli, kot sta PMA-2500NE in PMA-1600NE, ali katerim koli HiFi sistemom, ki potrebuje nadgradnjo s tako visokokakovostnim avdio pretočnim predvajalnikom.

Denon DNP-2000NE je na voljo v treh barvah – črni, vrhunski srebrni in grafitno srebrni. Grafitno srebrni zaključek omogoča lastnikom modelov PMA-A110 in DCD-A110 Anniversary, da dopolnijo svojo zbirko.

DNP-2000NE je opremljen z naprednimi funkcijami, ki vam omogočajo glasbeno izkušnjo kot nobena druga naprava doslej.

dnp-2000ne

Vgrajen HEOS za brezhibno predvajanje glasbe.

DNP-2000NE ima integriran HEOS, ki omogoča brezžično pretakanje glasbe iz vodilnih storitev pretakanja glasbe – kot so Spotify, Tidal, Amazon Music in drugi.

To omogoča dostop do milijonov skladb, dodatna prednost pa je, da jih je mogoče pretakati v kakovosti HiFi. Preprosto upravljajte svojo lokalno glasbeno knjižnico in ustvarite sezname predvajanja z aplikacijo HEOS.

denon dnp-2000ne pma-1700ne

Zvesta reprodukcija zvoka za neprimerljivo kakovost zvoka

Doživite zvok, ki je popolnoma zvest izvirnemu zvoku. Algoritmi obdelave Ultra AL32 obnovijo informacije, izgubljene med digitalnim snemanjem.

DNP-2000NE ima tudi štiri visoko precizne DAC (32-bit/384kHz ES9018K2M).

Konfiguracija te naprave v dvojnem digitalnem načinu, ki izhaja iz vodilnega modela DCD-A110, zagotavlja čist in podroben zvok.

Popolnoma konfigurirana zasnova Denon Master Clock zagotavlja visoko kakovostno reprodukcijo HiFi zvoka.

Analogna in digitalna vezja na DNP-2000NE so izolirana druga od druge. Neodvisno napajanje iz transformatorja ščiti analogno vezje pred motnjami in hrupom.

Številne možnosti povezovanja za največjo vsestranskost

DNP-2000NE ponuja vrsto možnosti povezovanja – vključno z WiFi, Ethernet, USB in Bluetooth.

Podpira tudi AirPlay2 za brezhibno pretakanje glasbe iz združljivih naprav.

Dodatno je opremljen s HDMI ARC, dvema optičnima in enim koaksialnim vhodom ter USB-B vhodom za pretakanje glasbe neposredno iz računalnika.

Z uporabo Bluetooth prenosa lahko zvočne posnetke pretakate tudi v slušalke (povezane prek Bluetooth).

dnp-2000ne pma-1700ne

HDMI ARC – neposredna povezava s TV

Preprosta povezava s televizorjem z uporabo samo enega kabla prek vhoda HDMI ARC. Možno je tudi neposredno krmiljenje glasnosti z daljinskim upravljalnikom televizorja ali ojačevalnika.

Sodobni televizorji zagotavljajo neverjetno kakovost slike in so medijsko središče za vse spletne storitve v vašem domu, zato pri kakovosti zvoka ni treba sklepati kompromisov.

Doživite film ali koncert na najboljši možni način. Zaradi udobja je podprt CEC, tako da lahko z daljinskim upravljalnikom televizorja upravljate združljiv ojačevalnik Denon ali spremenljivi izhod na DNP-2000NE.