Dynaudio Evoke – ponovno odkrijte vse kar imate radi pri glasbi!

Dynaudio Evoke – ponovno odkrijte vse kar imate radi pri glasbi!

Nova serija zvočnikov, ki so jo ustvarili v Dynaudiu, pod imenom Dynaudio Evoke, je namenjena za dnevne sobe, sobe za domači kino in poslušanje glasbe, pa tudi spalnice. Gre za zelo resen hi-fi, ki je primeren za vse prostore.

Ta popolnoma novi rang zvočnikov uporablja napredne tehnologije, ki so nadaljevanje že obstoječih vrhunskih Dynaudio serij HiFi zvočnikov (Contour, Confidence), kar vključuje tehnologijo in dizajn pogonskih enot tako kot končno obdelavo zvočnikov. To pomeni, da vsak od petih Evoke modelov raste in ostaja z vami – ne glede na to koliko jih poslušate.

evoke_vijest_2

 

V izdelavi zvočnikov so inženirji bili pozorni na dobesedno vsak detajl. Vsaka pogonska enota je optimizirana v najmodernejšem merilnem laboratoriju podjetja Dynaudio. Vsaka končna obdelava je skrbno zamišljena in kreirana, da bi pokazala dizajnerski stil z najboljših serij Dynaudio zvočnikov.

Glasba naj bi bila prisotna celo življenje. Z Evoki – tudi bo. Cela serija je ustvarjena z željo, da vsak resnični ljubitelj glasbe lahko uživa v vrhunskem hi-fi zvoku, brez potreb po preureditvi prostora, zamenjavo priljubljene opreme in skrbi zaradi prevelikih stroškov.

Možnosti uporabe so številne: uporabljate zvočnike v stereo postavitvi, kot del večkanalnega sistema domačega kina, po želji pa lahko dodate enega izmed subwoofer-jev. Ob Dynaudio Evoke boste ponovno odkrili vse tisto kar imate radi v glasbi.

evoke_vijest_3

 

Veliko premiero v Dynaudio Evoke liniji ima popolnoma nova Cerotar visokotonska enota, čigav dizajn temelji na nagrajevanih visokotonskih enotah Esotar Forty in Esotar3. Znotraj visokotonske enote se nahaja komponenta imenovana Hexis. To je notranja kupola, ki oblikuje pretok zraka za umirjanje frekvenčnega odziva in odstranjevanje škodljivih resonanc, ki lahko vplivajo na izvedbo.

Celoten sistem pa poganja nov močni magnetni sistem Ferrite+, ki je zaslužen za večjo občutljivost, izboljšano resolucijo detajlov in naraven, dinamičen odziv.

Zahvaljujoč navedenim komponentam boste v vaši glasbi natančno zaznali vsak bas z jasnostjo, ki jo pričakujete. Odlično za vsako zvrst glasbe: od klasične preko dance glasbe do rocka. Evoke zvočniki so narejeni da trajajo…