Nova Special Forty serija zvočnikov skriva napredne glasbene tehnologije, zapakirane v klasičen Dynaudio dizajn. Ta zvočnik je nastal kot rezultat 40 let tradicije in vlaganj v napredne raziskave avdio tehnologije, ter v celoti pooseblja znamenito Dynaudio tehnologijo in kakovost izdelave.

        Special Forty predstavlja vrh umetniške izdelave Dynaudija, popolno pozornost detajlom in ljubezen do avtentičnega zvoka. Ta enostaven par pasivnih HiFi zvočnikov je prva izbira poznavalcev. Zakaj? Ker so izdelavni na podlagi največjih uspešnic in rednih inovacij, ki spremljajo to znamko zadnja štiri desetletja.   dynaudio-special-forty-2   Dynaudio Special Forty zvočnik morda deluje enostaven, vendar v sebi skriva napredne tehnologije.
 1. Esotar Forty Tweeter:

  Ekskluzivno v Special Forty seriji, temelji na klasični Esotar zasnovi z nekaterimi izboljšavami. Ta Tweeter povečuje pretok zraka, da bi se zagotovil najbolj prefinjen zvok. Posebej zasnovana odprtina zagotavlja več prostora v zadnjem predelu in s tem nadzira pretok zraka, od odprtine vse do membrane. Nizko resonančne frekvence blažijo prehod proti wooferju.
 2. 17cm woofer

  Najboljši Dynaudio woofer do sedaj. Zasnovan na tehnologiji iz Confidence in Evidence serije, ter uporaba naprednega hibridnega magnetnega sistema za manjša popačenja in več moči.
 3. Kretnica prvega reda

  Tehnologija fazne poravnave in poravnave impedance drži topologije te klasične kretnice na samem vrhu industrije.
 4. Posebne barve

  Special Forty je na voljo v dveh ekskluzivnih odtenkih visokega sijaja; Grey Birch High Gloss (Siva Breza)  in Red Birch High Gloss (Rdeča Breza). Obe barvi sta na videz nekaj posebnega, hkrati pa edinstveno na voljo pri tem zvočniku. dynaudio-special-forty-5
 5. Aluminijasta priključna plošča

  Ponaša se tudi s posebnim logotipom 40. obletnice, za katero je bil ustvarjen ta zvočnik.
Special Forty zvočniki so že na voljo v naši trgovini in v spletni trgovini - Dynaudio Special Forty, po ceni 2999,80€ za par.