Dynaudio Xeo 2 - avdiofilski zvok za vse!

Dynaudio Xeo 2 - avdiofilski zvok za vse!

Xeo 2 bo pomanjšal vaš avdio sistem na osnovo, vir zvoka in zvočnike. Gre za prvi high-end brezžični zvočniški sistem, za katerega sta ločen ojačevalec in avdio kabli odvečni. Združite brezžično predvajanje glasbe z legendarno Dynaudio kakovostjo zvoka. Brezžičen priklop na vir zvoka poenostavlja užitek pri poslušanju glasbe in to tako, kakor bi moral zveneti.

Visokoločljivostni toni serije Xeo 2 so zapakirani v izjemno kompaktne dimenzije, vendar nista samo dizajn in velikost tisto, zaradi česar je Xeo 2 tako prijeten za uporabo. S pomočjo enostavne plug & play funkcije, ki jo uporabljajo tudi večji bratje iz Xeo 4 in Xeo 6 serije, gre Xeo 2 še naprej in omogoča podporo neposredni Bluetooth povezljivosti.  Še več, Xeo 2 ima tudi koaksijalni digitalni vhod, ki sprejme signal visoke ločljivosti.

Za uživanje v glasbi z Xeo 2 ni potreben Xeo Hub ali Dynaudio Connect. Dovolj je priključiti vir zvoka na glavni zvočnik s pomočjo optičnega, analognega ali Bluetooth prenosa, signal pa se bo brezžično prenesel na drugi zvočnik. Seveda se lahko tudi Xeo 2 uporablja v kombinaciji z Xeo Hub ali Dynaudio Connectom, npr. v multiroom obliki ali v primeru, ko vir zvoka ni v bližini nobenega zvočnika.

Dynaudio | "Xeo 2" | Upright Music from Upright Music on Vimeo.

Velikost zvočne slike, ki jo ustvari Xeo 2 je v nasprotju z njegovimi ohišjem kompaktnih dimenzij. Zvočniki prinašajo tehnologije kot je aktiven DSP filter, fazno usklajevanje in fazno prilagojeni FIR filtri, Adaptive Bass tehnologijo, ki optimizira odziv basa glede na obremenitev ojačevalca. Uporaba te tehnologije omogoča, da ima Xeo 2 poglobljen bas odziv, kot ga ne pričakujete iz zvočnikov te velikosti.

Xeo 2 aktivni zvočnik je tipičen primer čistega in elegantnega danskega dizajna, s katerim se najmanjši član Xeo serije odlično prilega vsakemu prostoru kjer domuje, ne glede na to ali je v mat črni ali mat beli barvi. Samo ohišje je izdelano iz kompozitnega materiala, sprednja plošča pa je narejena iz vrhunsko obdelane aluminijaste plošče, kar še dodaja k premium vtisu zvočnikov.

Xeo 2 ima priložen daljinski upravljalnik s katerim se izbira vhode, nastavlja glasnost, vključuje in izključuje, ter mute gumb, ki začasno izklopi zvok.

 

Dynaudio XEO 2