Eisa 2020/2021 Award – nagrajene naprave iz Sonus Art ponudbe

Eisa 2020/2021 Award – nagrajene naprave iz Sonus Art ponudbe

Eisa je edinstveno združenje 55 specializiranih revij iz 29 držav. Mednarodno znana kot European Eisa Award, od leta 1982 podeljuje nagrade za naprave leta v številnih kategorijah, kot so fotografija, hifi, domači kino, mobilne naprave ... Leta 1989 je bila uradno ustanovljena EISA - European Association of Imaging and Sound Association.

Nagrajene naprave iz leta v leto najdete v ponudbi Sonus Art in tudi tokrat so se v družbi izbranih našle vrhunske hi-fi naprave. Denon AVC-X4700H iz serije Denon X je bil eden prvih sprejemnikov na svetu s podporo za 8K izbran za najboljšega v kategoriji sprejemnikov za domači kino. AVC-X4700H ponuja vrhunsko izkušnjo domačega kina s podporo 8K / 60Hz in podporo za video igre 4K / 120Hz ter podporo za najnovejše specifikacije HDMI. Omogoča tudi ustvarjanje najboljšega 4K domačega kina in zagotavlja, da je vaš AV ojačevalnik pripravljen na 8K podporo kadarkoli želite. Uživajte v najkakovostnejšem 3D zvoku in slikah, ki bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše ljubitelje zvoka in filmov.

denon4700

 

Vrhunske naprave so pogosto dobitnice številnih nagrad v različnih kategorijah, zahvaljujoč izjemnim zmogljivostim, kar pogosto spremlja zavzetost za vse podrobnosti v izdelavi in ​​oblikovanju. To so naprave najvišje kakovosti, tako kot Rotelovi ojačevalci iz legendarne serije Rotel Michi - modela P5 in S5. Prejela sta nagrado v kategoriji vrhunski pred in končni ojačevalnik moči.

rotel-p5-s5

 

Medtem ko so slušalke za odpravljanje hrupa v over-ear velikosti v zadnjem času v središču pozornosti, čez-ušesni modeli pritegnejo vedno več zanimanja vse večjega števila avdiofilov, zahvaljujoč zagotavljanju podobnih zmogljivosti, vendar v bolj praktični, lažji in manjši velikosti. EISA je prepoznala priljubljenost tega modela slušalk in se odločila za prvo nagrado v kategoriji najboljših ušesnih slušalk leta 2020–2021 podeliti Bowers & Wilkins PX5. Poudarjajo, da so Bowers & Wilkins enako pozornost posvetili oblikovanju, enostavnosti uporabe in zmogljivosti. Priporočajo jih vsem, ki imajo raje glasbo na poti.

bowers-wilkins-px5

Prepričani smo, da z naštetimi izdelki ne morete zgrešiti - zato vabljeni na preizkus v živo v naš Sonus Art razstavni salon v BTC Ljubljana!