EISA High-End Stereo System 2017-2018

EISA High-End Stereo System 2017-2018

Marantzov premium, referenčni stereo sistem - CD player SA-10 in ojačevalec PM-10, je osvojil prestižno nagrado EISA za najboljši evropski high-end stereo sistem za leto 2017/2018.

EISA je Europsko združenje za sliko in zvok. To prestižno nagrado podeljujejo strokovnjaki iz celotne Evrope zadnjih 35 let, vse nagrade pa se podeljujejo na podlagi neodvisne, strokovne in temeljite ocene.

Marantz flagship CD predvajalnik in integrirani ojačevalec predstavljata novi vrhunec inovacij zvoka pri tem high-end proizvajalcu. Zasnoval ju je nihče drug kot Marantzov guru, Ken Ishiwata.

 

SA-10 bere SACD, CD in digitalne datoteke v izjemno visoki ločljivosti, zahvaljujoč Marantz Musical Mastering protokolu za procesiranje digitalnih vsebin, ki temelji na posebej prilagojeni strojni in programski opremi za zagotavljanje resnične 1-bitne pretvorbe.

PM-10 je izjemen integrirani ojačevalec z veliko moči - 200 W pri 8 Ohmih, popolnoma balansirane zasnove, ki znotraj čudovitega ohišja združuje popolnoma ločen napreden predojačevalec in dva monobloka, vse skupaj obdano s številnimi inovacijami.

Marantz SA-10 in PM-10 skupaj tvorita izjemen high-end stereo par.