High-End Mesec v Sonus Artu

High-End Mesec v Sonus Artu

Novo: Zaradi izjemnega zanimanja ljubiteljev High-End zvoka, podaljšujemo mesec High-End zvoka vse do konca leta!

Do konca leta vse moške čaka Movember, mesec v katerem lahko opustimo britje, vse za dober in pomemben namen, o katerem tukaj ne bomo obširneje pisali. Nato, sveže obriti ali s skrbno urejenimi brki in brado, v decembru uživamo v plodovih dela v iztekajočem se letu. Da bi napolnili praznino in ublažili prve dneve jesenskega bluesa, vas vabimo v Sonus Art na High-End Oktober.

Vrhunski zvočniki v naši poslušalnici, ojačevalci referenčne studijske kakovosti in viri zvoka, ki so ravno tako lepi kot tudi odlično zvenijo, vse je tukaj. Ne samo, da se bosta vaše srce in uho zaljubila v Bowers & Wilkins 800 Diamond, izjemno elegantne Dynaudio Contour, Classe monobloke in AVID gramofone, temveč se bo tudi vaša denarnica nasmehnila izjemno atraktivnim popustom. To seveda velja za tiste, ki se boste najhitreje odzvali na našo ponudbo.

Naši high-end ojačevalci in zvočniki so osupljivih oblik, impresivnih velikosti in ogromne teže, zato potrebujejo tudi veliko prostora in vso pozornost v prostoru, v katerem se nahajajo. Ne prilagajajo se prostoru, pohištvu in okraskom, temveč se oni prilagajajo njim. V Sonus Artu se zaradi tega ne bomo nikomur opravičevali, kot tudi verjamemo, da se zaradi svoje strasti do glasbe in dobrega zvoka tudi vi nikomur ne opravičujete. Vidimo se v Sonus Artu.

Artikli na fotografijah so del High-End meseca. Za več informacij ali rezervacijo poslušanja se obrnite na nas na email info@sonusart.si ali pokličite na 0590 47470.