Izberi najboljše slušalke za svoj iPhone!

Izberi najboljše slušalke za svoj iPhone!

Imaš iPhone pametni telefon ali premišljuješ o njegovem nakupu? Če želiš iztisniti najboljši zvok iz svojega telefona, premisli o investiciji v spodoben par slušalk - dobra novica je, da ni potrebno zapraviti veliko, da bi dobili res dober zvok. V tem članku vam predstavljamo najboljše slušalke za iPhone.

Pa pojdimo po vrsti z našimi priporočili:

 1. Bowers & Wilkins C5 Series 2b&w c5 s2

  Udobne in-ear slušalke vrhunskega zvoka polne naprednih funkcij, kot je vgrajeno odstranjevanje zunanjih šumov in difuzor, ki optimalno razprši zvok v ušesni kanal. Edini model In-Ear slušalk legendarnega Bowers & Wilkinsa, s katerim so pokazali vse, kar se o tem tipu slušalk lahko pove, tako tehnično kot tudi vizualno. Za več informacij si oglejte predstavitev Bowers & Wilkins C5 S2 slušalk (PDF).

  Cena: 149,00 € - do 15.9.2016. je cena 135,00 € !

 2. V-moda ZN In-Ear SlušalkeV-Moda ZN In Ear

  Italijansko razkošje, ameriška vzdržljivost in svetoven zvok, vse to v V-Moda ZN In-Ear slušalkah, popolnoma udejanja vizijo te mlade znamke. ZN so kompatibilne z vsemi pametnimi telefoni, prilagojene so tudi za uporabo pri športnih aktivnostih.

  Oglejte si video preizkus ZN slušalk v angleščini.

  Cena: 179,00 €!

 3. Audio Technica ATH-SR5

  ATH SR5 slušalke

  Izjemno udobne on-ear slušalke, ki so nastale na tehnologiji odličnih MSR7 slušalk. ATH SR5 slušalke so prijetne na dotik z mehkim usnjem in kovinsko zgradbo, ponašajo pa se z vrhunskim zvokom in široko zvočno sliko. Vse to v dimenzijah, ki so dovolj kompaktne, da jih lahko s seboj nosite povsod.

  Cena: 129,00 €!*

  *Brezžična verzija te izjemno popularne slušalke, ATH SR5 BT  so na voljo po ceni 185€.

   

 4. V-moda XS ColassibleXS V-Moda Collasible

  Ultra-kompaktne on-ear slušalke čistega in vznemirljivega V-Moda zvoka, ki se zahvaljujoč pametni zasnovi lahko v celoti zložijo in jih tako lahko pospravite kamor koli. Te ročno narejene slušalke ne bodo pustile ravnodušne tiste, ki jih poslušajo, kakor tudi tiste, ki jih vidijo v mimohodu.

  Cena:  179,00 €!

Vse modele slušalk lahko v živo preizkusite v našem razstavnem salonu Sonus Art, v Kristalni palači, BTC Ljubljana.