JBL Pulse 2: Bluetooth party zvočnik

JBL Pulse 2: Bluetooth party zvočnik

JBL Pulse 2 je v svet brezžičnih zvočnikov prinesel nekaj nepričakovanega in izjemno atraktivnega. Odličen zvok sedaj spremlja interaktivni "light show" - hipnotične, tekoče in dinamične barve ustvarijo atmosfero, ki spremlja vašo glasbo. Kamor koli ga vzamete bo ustvaril zabavo.

 

JBL-Pulse-2-wireless-bluetooth-zvučnik

 

Pulse 2  lahko tudi usmerite proti steni ali izdelku, čigar barva vam je všeč, njegov vgrajeni senzor bo prebral barvo in zvočnik se bo zasvetil v barvah, ki se prilagajajo ambientu. Ohišje odporno na vodne kaplje omogoča uporabo kjerkoli vam ustreza, kakovosten stereo zvok in hipnotična svetloba pa vas bosta zabavala neprekinjeno tudi do deset ur, zahvaljujoč bateriji s kar 6000 mAh.

 

 

JBL Connect tehnologija bo napolnila tudi večje prostore z zvokom, saj lahko brezžično povežete več zvočnikov, ki podpirajo JBL Connect, zvok in svetlobne efekte pa lahko nastavljate tudi v JBL Connect aplikaciji.

 

JBL Pulse 2

 

Ob vrhunski zabavi, tehnologija odstranjevanja okoljskega hrupa omogoča tem bluetooth brezžičnem zvočniku tudi sprejemanje kristalno čistih telefonskih klicev.

JBL Pulse 2 poiščite v naši spletni trgovini po ceni 199€.