Kaj mora vsak avdiofil vedeti o Dynaudio ponudbi?

Kaj mora vsak avdiofil vedeti o Dynaudio ponudbi?

Dynaudio je podjetje, čigar znanje elektro-akustike sega v sam svetovni vrh, ravno tako kot kakovost uporabe le tega znanja v veliki ponudbi zvočnikov. Dynaudio zvočniki imajo zagovornike med avdiofilskimi veterani, vrhunskimi profesionalci, kot tudi med ljubitelji glasbe, ki pri poslušanju glasbe iščejo najnovejše "smart" tehnologije.

Ko govorimo o Dynaudio izdelkih, imamo v mislih znamko, ki izhaja iz proizvodnje osnovnih tehnologij v svetu zvočnikov in vrhunskih zvočnih enot. Takšno tehnološko zaledje uporabnikom Dynaudio zvočnikov zagotavlja vrhunsko izdelavo, ne glede na serijo in model, ki si ga lastijo. V to se lahko prepričate že ob poslušanju najmanjšega Emit M10, večje serije Excite ali že legendarne Contour serije.

dynaudio_novosti

Na temeljih svoje tehnologije je Dynaudio razvil zelo široko ponudbo zvočnikov za različne namene, vendar vedno za zahtevne poslušalce - vse od klasičnih hišnih zvočnikov, vrhunskih studijskih monitorjev do najnovejših brezžičnih zvočnikov ali rešitev za ozvočenje avtomobilov.

Brezžično tehnologijo so predstavili v dveh novih serijah, skozi ponudbo elegantnih Xeo modelov in ultimativnega Focus 600XD.

Dynaudio je vedno vodilni pri razvoju novih tehnologij, zaradi česar lahko v prihodnosti pričakujemo vrhunske rešitve, ki bodo uporabljale nove DSP (digital sound processing) tehnologije, tako v klasičnih zvočnikih, v še praktično nikoli videnih 3D zvočniških sistemih ali tehnologiji za zmanjševanje hrupa v vozilih.