Legendarna B&W serija 600 praznuje 25 let s posebno Anniversary Edition serijo

Legendarna B&W serija 600 praznuje 25 let s posebno Anniversary Edition serijo

25 let neprekinjenega uspeha, 6 generacij odličnosti v avdio inženiringu in več kot milijon prodanih naprav - to so impresivni podvigi, ki jih je vredno praznovati. Podjetje Bowers & Wilkins ekskluzivno napoveduje uvedbo nove serije, imenovane "Anniversary Edition" - sedme generacije zvočnikov serije B&W 600.

Nova serija vsebuje enako mešanico izjemne vrednosti in vrhunske kakovosti zvoka s prejšnjo serijo 6, vendar je v skladu s tradicijo Bowers & Wilkins opremljena z novimi in izboljšanimi komponentami, ki zagotavljajo nadaljnje standarde za visoko kakovost zvoka po dostopnih cenah.

Ljubiteljem glasbe je serija 600 že 25 let na voljo kot cenovno ugoden uvod v "družino" avdiofilskih zvočnikov Bowers & Wilkins.

Družba Bowers & Wilkins je bila vedno edinstvena v svojem razvoju in izdelavi vseh ključnih komponent, hkrati pa je s časoma "prenašala" številne tehnologije v nižje serije. Takšna poslovna politika modelom serije 600 dosledno omogoča, da ponujajo komponente in tehnologije bolj kakovostne kot kateri koli konkurent, saj zagotavlja kakovost zvoka, ki je v območju veliko dražjih zvočnikov.

 

bowers-wilkins-600-series-anniversary-1

 

Nova serija Anniversary Edition sledi isti poti, saj ponuja pomembno komponento za izboljšanje v primerjavi s šesto različico iste serije, predstavljeno leta 2018. Serija Anniversary Edition vsebuje štiri modele, ki združujejo napredno tehnologijo in diskreten slog. Zvočniki so opremljeni z novim prazničnim logotipom, ki je na območju visokotonca napisan v svetli ali temni barvi, odvisno od barve celotnega zvočnika.

Serija Anniversary Edition vključuje S2 specifikacije za modele 607, 606 in 603 ter sredinski zvočnik HTM6, medtem ko obstoječi nizkotonski zvočniki ASW608, ASW610 in ASW610XP ter stojalo za zvočnike STAV24 S2 ostajajo nespremenjeni. Na voljo je tudi sistem za domači kino Anniversary Edition, ki temelji na zvočnikih 603 S2, 607 S2 in HTM6 S2 v kombinaciji z nizkotoncem ASW610.

Zvočne izboljšave zmogljivosti so rezultat nadgrajenih crossoverjev v vsakem modelu. Vsebujejo kondenzatorje Mundorf, ki obidejo vse kondenzatorje in povečajo hlajenje. Ti kondenzatorji so bili prvotno uporabljeni v nedavno predstavljeni seriji Signature 700. Poleg tega so bili glavni visokofrekvenčni in srednjefrekvenčni kondenzatorji nadgrajeni z novo, izboljšano zasnovo. Rezultat je močno izboljšana ločljivost in preglednost pri vseh modelih 600 Series Anniversary Edition.

 

bowers-wilkins-600-series-anniversary-2

 

Direktor za trženje in komunikacije Andy Kerr vidi to serijo kot klasičen primer načina razmišljanja vseh v podjetju Bowers & Wilkins: »Z uporabo edinstvenih, notranje razvitih komponent in tehnologij iz drugih uspešnih serij lahko svojo zmogljivost vstopnih izdelkov dvignemo na višjo raven. Serija 600 v svoji kategoriji že 25 let postavlja standarde in prepričani smo, da bo naša nova serija Anniversary Edition s slogom nadaljevala to tradicijo. "

Nova B&W serija 600 vključuje:

603 S2 Anniversary Edition – stoječi zvočnik zagotavlja izjemno moč, natančnost in muzikalnost. Odlikuje jo ločen visokokakovostni aluminijasti visokotonec Double Dome, srednjetonska enota 150 mm Continuum Cone in dve 165 mm stožčasti bas enoti.

606 S2 Anniversary Edition – kompakten zvočnik, primeren za stojalo ali polico, zagotavlja izjemno ločljivost in tonsko nevtralnost z izjemno razširitvijo nizkih tonov. To dosežejo s kombinacijo ločenega visokokakovostnega visokotonca Double Dome in 165-milimetrske enote Continuum Cone.

607 S2 Anniversary Editionkompakten zvočnik za knjižne police, ki ponuja izjemne srednje in nizke tone zaradi 130-milimetrske enote Continuum Cone.

HTM6 S2 Anniversary Edition kompakten sredinski zvočnik visoke zmogljivosti, visoko močjo ter izjemno ločljivostjo in natančnostjo. Odlikuje ga ločen visokokakovostni visokotonec Double Dome in dvojna srednjetonska enota 130 mm Continuum Cone.

STAV24 S2 24-inčno stojalo, primerno za uporabo z modeli 607 S2 in 606 S2.

ASW608, ASW610, ASW610XP serijo zaokrožajo trije izjemni nizkotonski zvočniki, ki so ostali nespremenjeni in preneseni iz šeste generacije serije 600.

Anniversary Edition Home Theatre sistem – 5.1 sistem za domači kino, sestavljen iz 603 S2, 607 S2, HTM6 S2 Anniversary Edition in aktivnega globokotonca ASW610.